Wessel Kersting Wessel Kersting
3 min. leestijd

Ethereum koers nadert $2.000, handelaren op scherp

Crypto insiders leggen uit waarom AVAX hard kan stijgen

Foto: seewhatmitchsee/Shutterstock

In dit artikel delen we een exclusieve analyse van ethereum (ETH) uit onze Premium omgeving. Deze analyse dient als voorproefje van onze Premium diensten en mogelijk kun hier nog voordeel uit halen. In onze Premium groep delen ervaren analisten wekelijks meer dan 20 technische analyses waar meer dan 1.000 community leden van profiteren.

Ondo crypto in gevaar ondanks opmerkelijke tegenstelling in prestaties
Ondo crypto in gevaar ondanks opmerkelijke tegenstelling in prestaties

Analisten blikken terug op ETH

In dit artikel nemen we een stapje terug en blikken we terug op een eerder gedeelde analyse van ethereum uit onze Premium omgeving. De analisten van Crypto Insiders kunnen zeggen dat zij erg nauwkeurig de bodem van ETH hebben kunnen voorspellen op hun grafiek

In de dynamische wereld van cryptovaluta, wordt het cruciale belang van het periodiek terugblikken op voorgaande analyses voor het evalueren van de huidige voortgang, niet onderschat.

Om adequaat te reageren op de wilde schommelingen die deze markt kenmerken, is het eveneens essentieel dat analyses regelmatig worden bijgewerkt. Maar het is net zo belangrijk goed lopende trades scherp in de gaten te blijven houden, zo doen de analisten van Crypto Insiders dat ook met de ETH trade.

Advertisement

Technische analyse ethereum (ETH) koers

In een analyse, die op 7 juni in de Premium omgeving is gepubliceerd, gaven de analisten aan bullish te zijn over ETH, ondanks de verwachting van een tijdelijke daling. Zij gaven aan dat zij verwacht hadden dat ETH uit zou komen rond het 100% Fibonacci-niveau van het Elliott Waves patroon dat vormde, oftewel rond de $1.640.

Dat bleek op 15 juni daadwerkelijk de prijs te zijn waar ETH zijn bodem vond. Vanaf hier begon de koers een sterke stijging te tonen en stoeit op het moment van schrijven alweer met de $1.900. Dat is een stijging van bijna 16% vanaf de bodem.

De trade is echter nog niet voltooid; de koers kan nog verder doorstijgen. In de Premium omgeving blijven de analisten de koers nauw in de gaten houden en zullen als eerst de nieuwste analyses hier delen.

Deze analyse is op 7 juni met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden doorgaans eerder gedeeld in onze Premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Met een premium lidmaatschap krijg je toegang tot een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen. Je kunt hier vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer informatie en een gratis proefperiode van 30 dagen.

Succesvolle handelaren gebruiken Bybit

Bybit, aangeraden door onze analisten, is een betrouwbaar crypto-handelsplatform met meer dan 400 cryptovaluta. Je kunt hier een zogeheten ‘short-positie’ innemen wanneer je verwacht dat de waarde van een cryptovaluta gaat dalen. Ook is het mogelijk om de transacties van succesvolle handelaren automatisch te kopiëren. Zo maak je winst wanneer anderen dat doen zonder dat je de hele dag achter je computer hoeft te zitten.

Bybit geeft lezers die zich via deze link registreren een welkomstbonus.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, twijfelt over onverwacht fortuin
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, worstelt met nieuwe realiteit
Bitcoin-eenjaar-geleden-rekensom-wat-1000euro
Rekensom: Wat €1000 in Bitcoin een jaar geleden nu waard zou zijn
Bitcoin op scherp, zet woensdag en donderdag in je agenda
Bitcoin op scherp, zet woensdag en donderdag in je agenda
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Bitcoin gaat deze week de belangrijkste dag van het jaar tegemoet
Bitcoin gaat deze week de belangrijkste dag van het jaar tegemoet
Cardano op rand van uitbraak na update: deze prijs is cruciaal
Cardano (ADA) op rand van uitbraak na update: deze prijs is cruciaal
Bitcoin is tikkende tijdbom: indicatoren wijzen op stijging naar $150.000
Bitcoin maakt zich op voor grote sprong, maar eerst volgt een dip
Advertentie