Wessel Kersting Wessel Kersting
3 min. leestijd

Elliott Wave patroon projecteert Polkadot koers naar $6,15

Polkadot-DOT
s
koers-icon
Analyses
Polkadot (DOT) koers: sterke stijging vanuit groene zone verwacht

Foto: JOCA_PH/Shutterstock

In dit artikel nemen we een kijkje naar polkadot (DOT), een uniek netwerk dat gericht is op het verbinden van verschillende blockchains. Deze analyse is afkomstig uit onze Premium omgeving en gaat in op de recente koersbewegingen van DOT en biedt voorspellingen voor de nabije toekomst, wat van grote waarde kan zijn voor handelaren en investeerders.

Voor verdere verkenning en discussie kun je voor slechts €1 onze Premium omgeving proberen voor een proefperiode van 30 dagen.

Nieuwe instapkansen voor polkadot (DOT)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Onze experts geloven dat DOT binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor de laatste analyse van onze experts:

“Op de grafiek van polkadot zien we een dalende koers die een WXY Elliott Wave patroon volgt als onderdeel van de tweede wave van een groter 12345 Elliott Wave patroon.

 

De koers beweegt zich richting de groene zone, liggend tussen $4,37 en $4,74, die een belangrijk gebied markeert door de samenkomst van de golden Fibonacci pocket en de 100% en 123,6% Fibonacci niveaus.

 

Dit gebied is niet alleen een potentiële omkeer, maar ook onze koopzone, vanwaar we een stijging verwachten. Mocht de koers echter onder het invalidatieniveau van $3,56 zakken, dan zouden we onze huidige analyse moeten herzien.

 

Vanuit de groene zone voorzien we een stijging naar het eerste doel rond de 61,8% Fibonacci-niveau rond de $6,15 met potentie voor verdere groei op de langere termijn.”

Datum analyse: 21 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/KA6cwR7b/

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, twijfelt over onverwacht fortuin
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, worstelt met nieuwe realiteit
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Cryptomarkt houdt adem in: Europese Centrale Bank verlaagt rente
Cryptomarkt houdt adem in: Europese Centrale Bank verlaagt rente
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Bitcoin gaat deze week de belangrijkste dag van het jaar tegemoet
Bitcoin gaat deze week de belangrijkste dag van het jaar tegemoet
Cardano op rand van uitbraak na update: deze prijs is cruciaal
Cardano (ADA) op rand van uitbraak na update: deze prijs is cruciaal
Ripple-experts: XRP dreigt scherp te dalen ondanks Grayscale-nieuws
Ripple-experts: XRP dreigt scherp te dalen ondanks Grayscale-nieuws
Advertentie