Kevin Schijven Kevin Schijven
01/07/2024 19:01 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/07/2024 14:41

Deze Bitcoin concurrent stijgt hard en experts verwachten meer groei

Kaspa-KAS
Analyses
Deze Bitcoin concurrent stijgt hard en experts verwachten meer groei

Foto: Champ008/Shutterstock

Kaspa (KAS), een opkomend blockchain-platform dat wil concurreren met Bitcoin, wordt vandaag uitgelicht.

Met de KRC20 Open Beta die dit weekend plaatsvond, werd Kaspa’s blockchain voor het eerst echt op de proef gesteld, met een piek van meer dan 100 transacties per seconde (TPS). KRC-20 tokens zijn uniek voor het Kaspa-netwerk en verschillen van ERC-20 of andere tokens op verschillende blockchains. Deze tokens zijn in feite inscripties op het Kaspa-netwerk, wat een unieke benadering van tokenbeheer biedt. Daarnaast werd er bijna 2 miljoen KAS-tokens toegevoegd aan de mining beloningen via netwerkvergoedingen van KRC20.

De onderstaande analyse is afkomstig uit onze Discord-omgeving. Hier delen analisten als eerst hun diepgaande inzichten over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends.

Technische analyse Kaspa (KAS)

Kaspa is een van de weinige munten op de markt die sterk is gestegen de afgelopen weken. De opwaartse trend lijkt nog niet voorbij en kan na een kleine correctie weer hervatten. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs uit in Discord:

“KASPA heeft de afgelopen dagen sterk gepresteerd en maakt voortdurend nieuwe hoogtepunten. Tegelijkertijd zien we dat KASPA regelmatig diepe terugvallen ondergaat.

 

Daarom richten we onze aandacht op de steun rond de $0,16. Dit niveau kan dienen als een solide basis voor verdere stijgingen. Als de koers hier steun vindt, verwachten we dat KASPA zijn opwaartse beweging zal voortzetten.

 

Het testen en behouden van de steun op $0,16 kan een cruciale rol spelen in het bevestigen van de bullish trend van KASPA. In Discord houden wij deze koers nauw in de gaten en delen hier als eerst eventuele aanpassingen op onze strategie.

Datum analyse: 1 juli. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/RL8RDVlw/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Cryptomunt onploft met 366% na lancering op Bybit, investeerders enthousiast
Solana koers explodeert door historisch ETF-nieuws
Solana koers explodeert door historisch ETF-nieuws
Paniek onder bitcoiners: langetermijnhouders dumpen massaal
Paniek onder bitcoiners: langetermijnhouders dumpen massaal
Overheid VS dumpt 'bitcoin drugs miljoenen', BTC koers daalt
Overheid VS dumpt bitcoin drugs fortuin, BTC koers daalt
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Thorchain (RUNE) daalt dieper dan verwacht, maar kan met 100% stijgen
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Bitcoin breekt $70.000: onze verwachtingen voor de komende periode
Bitcoin breekt $70.000: onze verwachtingen voor de komende periode
Bitcoin en crypto blijven dalen, Nederlandse analisten leggen uit waarom
Bitcoin en crypto richting afgrond, Nederlandse experts delen nieuw plan
Advertentie