Wessel Kersting Wessel Kersting
3 min. leestijd

Cryptomarkt corrigeert: handelaren delen volgende zet

Crypto ontbijt: Heftige koersval, celstraf CZ & Bitcoin Jezus opgepakt

Foto: Zakharchuk/Shutterstock

In dit artikel delen we een recente analyse van Build ‘N Build (BNB) die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Slimme handelaren weten dat winstgevend handelen niet alleen mogelijk is wanneer een koers stijgt, maar ook wanneer een koers daalt. Onze analisten verwachten dat de koers van BNB de komende periode zal dalen. In dit artikel leggen we uit waarom zij dit verwachten en hoe je hiervan kunt profiteren. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in meer analyses van onze experts, dan kun je ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis uitproberen.

Solana koers schiet met 8% omhoog met steun van PayPal en Visa
Solana koers schiet met 8% omhoog met steun van PayPal en Visa

Technische analyse BNB koers

De analisten van Crypto Insiders hebben weer nieuwe analyses gedeeld in de Premium omgeving, waaronder voor BNB. Volgens de analisten zijn er twee scenario’s waar we rekening mee moeten houden; de witte en de paarse stippellijn. Houd er rekening mee dat deze lijnen slechts indicatief zijn en niet de precieze tijdsduur aantonen. De analisten lichtten onlangs aan Premium leden deze twee scenario’s als volgt toe:

“De koers van BNB laat momenteel twee verschillende en mogelijke scenario’s zien. In het eerste scenario zien we een 12-12345 nest Elliott Wave patroon ontstaan, waarbij de koers omlaag een omkeer maakt in de zone tussen de #02 en $310. We zien echter als riskant en zijn niet geïnteresseerd om een positie te nemen als dit scenario uitspeelt.

Mocht het tweede scenario zich voordoen, dan hebben we wel interesse. Hierbij zien we namelijk een ABC Elliott Wave patroon die de koers verder zal laten zakken richting het 127,2% Fibonacci-niveau, wat overeenkomt met een koers van ongeveer $285. Zodra de koers in de groene zone komt, zullen we op zoek gaan naar een gunstig instapmoment.

We houden ons handelsplan up-to-date in de Premium omgeving en zullen over enkele dagen een nieuwe analyse delen voor BNB.”

Deze analyse is op 1 mei met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je exclusieve toegang tot dagelijkse technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Stel vragen en praat mee met ervaren analisten en succesvolle handelaren in onze bruisende, vriendelijke community. Groei op een unieke, plezierige manier als succesvolle handelaar. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer info en geniet van een 30 dagen gratis proefperiode om de voordelen zelf te ervaren.

Tip: Slimme handelaren maken gebruik van Bybit

Onze analisten gebruiken Bybit om winst te maken wanneer de waarde van een cryptovaluta daalt. Via deze link kun je gratis een account aanmaken en registreert Bybit dat je afkomstig bent van Crypto Insiders. Hierna ontvang je meer dan $100 handelsgoed via verschillende acties en aanbiedingen.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
arnhemmer-met-miljarden-aan-crypto-wil-niet-op-lijst
Arnhemmer met €3,6 miljard aan crypto wil niet op lijst naast Taylor Swift
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
Cryptobeurs gehackt: dieven gaan er met tientallen miljoen vandoor
Cryptobeurs gehackt: dieven gaan er met tientallen miljoenen vandoor
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Slecht belastingdienst nieuws: Nieuwe vermogensbelasting in 2027 blijkt onmogelijk
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Solana klaar voor grote beweging, zegt bekende analist Peter Brandt
Artificial Superintelligence Alliance stijgt hard, whales slaan toe
Bitcoin op rand van uitbraak na rentebesluit: koers nadert cruciaal punt
Bitcoin op rand van uitbraak na rentebesluit: koers nadert cruciaal punt
Pepe memecoin begint snel te stijgen na massale toestroom van whales
Pepe memecoin begint snel te stijgen na massale toestroom van whales
Advertentie