Ivan Lagana Ivan Lagana
29/05/2024 08:31 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/05/2024 00:30

Crypto experts delen nieuwe koersverwachtingen voor populaire AI-munt

Render Token (RNDR), een blockchain-platform dat zich richt op het decentraliseren van GPU-rendertaken, staat vandaag in het middelpunt van onze analyse.

We verkennen de koersverwachting voor RNDR, ondersteund door een analyse uit onze Discord omgeving. De nieuwste analyses en livestreams worden hier als eerst gedeeld.

Technische analyse RNDR koers

Render beweegt al een tijdje vooral zijwaarts. De analisten van Crypto Insiders verwachten dat de koers binnenkort zijn opwaartse trend kan hervatten, maar wellicht volgt eerst nog een dipje. Dat legden zij onlangs als volgt uit:

RNDR bevindt zich al geruime tijd in een consoliderende fase. Recentelijk heeft de koers een piek bereikt van $11,8, maar is er niet in geslaagd om deze highs verder te doorbreken. Dit duidt erop dat we mogelijk een groter patroon zien ontwikkelen, waarbij de koers op de langere termijn kan dalen naar de lows rond $9,37.

 

Deze zone rond $9,37 is voor ons een belangrijke steunzone op de lange termijn. We verwachten dat de koers hier een sterke basis kan vinden om de opwaartse trend voort te zetten. Vanuit deze groene box kan RNDR weer proberen de eerdere highs van $11,8 op te zoeken en mogelijk zelfs te doorbreken. 

 

Het is belangrijk om deze steun- en weerstandsniveaus goed in de gaten te houden. Het doorbreken van de huidige consolidatiefase en het vinden van steun op belangrijke niveaus zullen bepalend zijn voor de verdere koersontwikkeling.

Datum analyse: 28 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/ODHe0nGa/

 

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Ivan Lagana

Ivan Lagana is een toegewijde crypto-analist bij Crypto Insiders sinds april 2024. Met een achtergrond in ICT en twee jaar ervaring in de IT-branche, brengt hij een diepgaande technische kennis naar zijn rol. Via een analist van Crypto Insiders Premium kwam hij in contact met Crypto Insiders. Ivan is gespecialiseerd in het maken van technische analyses van verschillende cryptocurrencies. Zijn visie op de toekomst van cryptocurrency is positief en hij streeft ernaar een prominente naam binnen de Nederlandse crypto-gemeenschap te worden.

Net binnen
Trending
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Cryptomunt onploft met 366% na lancering op Bybit, investeerders enthousiast
Solana koers explodeert door historisch ETF-nieuws
Solana koers explodeert door historisch ETF-nieuws
Paniek onder bitcoiners: langetermijnhouders dumpen massaal
Paniek onder bitcoiners: langetermijnhouders dumpen massaal
Overheid VS dumpt 'bitcoin drugs miljoenen', BTC koers daalt
Overheid VS dumpt bitcoin drugs fortuin, BTC koers daalt
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Thorchain (RUNE) daalt dieper dan verwacht, maar kan met 100% stijgen
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
PEPE klaar voor sterke groei door upgrades, zeggen crypto-experts
Populaire AI crypto vindt bodem en lijkt klaar voor sterke stijging
Thorchain (RUNE) daalt dieper dan verwacht, maar kan met 100% stijgen
Veelbelovende crypto lijkt klaar te staan voor sterke stijging
Advertentie