Wessel Kersting Wessel Kersting
2 min. leestijd

Chainlink (LINK) breekt uit: experts delen hun volgende targets

Chainlink-LINK
s
koers-icon
Analyses
Chainlink (LINK) breekt uit: experts delen hun eerste targets

Foto: Alexandru Nika/Shutterstock

Chainlink (LINK), essentieel voor het leveren van betrouwbare, gedecentraliseerde orakeldiensten die smart contracts met real-world data verbinden, staat in het middelpunt van deze analyse.

We onderzoeken de koersverwachting voor LINK, met inzichten uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams.

Technische analyse chainlink (LINK) koers

Chainlink is onlangs uit de groene zone van onze analisten gebroken. De koers is, zoals verwacht, vanuit hier gestegen. Nu richting onze analisten zich op de volgende targets:

“LINK heeft recent de groene koopzone rond $15,50 nauwkeurig geraakt, wat ons de kans gaf om een positie op te bouwen. Vanaf dit punt hebben we gezien dat een oude piek op $15,95, die voorheen als weerstand fungeerde, nu als steun is gaan dienen. Dit heeft geresulteerd in een sterke stijging van LINK, zoals we hadden verwacht.

 

Momenteel richten we ons op de pieken rond $20,73 en $22,89 als eerste targets. De doorbraak van deze niveaus zal aangeven dat de bullish trend intact is en mogelijk verdere opwaartse bewegingen ondersteunen. Blijf de prijsactie nauwlettend volgen, vooral in de buurt van deze belangrijke weerstandsgebieden, voor bevestiging van een voortgezette stijging.”

Datum analyse: 30 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/o7vTi7U1/

Onze analisten maken gebruik van TradingView

Verbeter je handelsstrategieën vandaag nog! TradingView biedt uitgebreide grafieken en indicatoren die je helpen om markten beter te begrijpen. Via deze link ontvang je €15 cadeau en kun je TradingView gratis proberen.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, twijfelt over onverwacht fortuin
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, worstelt met nieuwe realiteit
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Cryptomarkt houdt adem in: Europese Centrale Bank verlaagt rente
Cryptomarkt houdt adem in: Europese Centrale Bank verlaagt rente
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Bitcoin gaat deze week de belangrijkste dag van het jaar tegemoet
Bitcoin gaat deze week de belangrijkste dag van het jaar tegemoet
Artificial Superintelligence Alliance stijgt hard, whales slaan toe
Artificial Superintelligence Alliance stijgt hard, whales slaan toe
Cardano op rand van uitbraak na update: deze prijs is cruciaal
Cardano (ADA) op rand van uitbraak na update: deze prijs is cruciaal
Advertentie