Wessel Kersting Wessel Kersting
2 min. leestijd

Bitcoin op rand van uitbraak: hoe koers naar $80.000 kan stijgen

Bitcoin-BTC
s Analyses
Bitcoin op rand van uitbraak: hoe koers naar $80.000 kan stijgen

Foto: Arsenii Palivoda/Shutterstock

Bitcoin (BTC), de eerste en meest invloedrijke cryptocurrency die een nieuw tijdperk van digitale financiën heeft ingeluid, staat vandaag centraal in onze analyse.

We duiken in de koersverwachting van BTC, ondersteund door een analyses uit onze Discord omgeving. De nieuwste analyses worden altijd als eerst hier gedeeld.

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

Bitcoin heeft na een saaie periode weer wat momentum gevonden. Onze analisten zagen deze stijging al aankomen en deelden onlangs in de Discord groep wat we nu mogelijk kunnen verwachten.

“Bitcoin is sinds de lokale bodem rond $56.600 weer hard gestegen, maar gaat nu de strijd aan met het weerstandslevel rond de $71.000. Vorige maand probeerden we dit niveau al te breken, maar dat lukte niet.

 

We verwachten nu een nieuwe poging en er kort doorheen breken om vervolgens toch weer wat terug te zakken. Wij verwachten dat de structuur gebroken wordt om vervolgens de groene steunlijn te testen rond de $68.000.

 

Na deze test verwachten wij echter wel weer harde opwaartse prijsbeweging te zien met targets rond de $80.000. Deze volatiliteit geeft ons vertrouwen in de langetermijnvooruitzichten van bitcoin. In de Discord groep blijven we de koers nauw in de gaten houden.”

Datum analyse: 4 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/DPSEk0Iq/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Succesvolle man boekte 566.500% winst door slimme zet in crypto coin
Succesvolle man boekte 566.500% winst door slimme zet in crypto
BnB vol bitcoin - hoe slimme gasten in een notendop rijk werden
BnB vol bitcoin – hoe slimme gasten in een notendop rijk werden
Limburgse bitcoin miner wint jackpot van $200.000, 'puur geluk'
Limburgse bitcoin miner wint jackpot van $200.000, ‘puur geluk’
Waarom daalt de bitcoin koers vandaag?
Waarom daalt de bitcoin koers vandaag zo hard?
President geeft toe: 'bitcoin slechter opgepakt dan we hoopten'
President geeft toe: ‘bitcoin slechter opgepakt dan we hoopten’
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Bitcoin: wat maakt komende vrijdag de meest cruciale dag van 't jaar?
Bitcoin: wat maakt komende vrijdag de belangrijkste van dit jaar?
Artificial Superintelligence Alliance staat op randje van afgrond
Artificial Superintelligence Alliance staat op randje van afgrond
Solana lijkt klaar voor 80% rally naar $240 ondanks marktdaling
Solana lijkt klaar voor 80% stijging ondanks huidige marktdaling
Advertentie