Wessel Kersting Wessel Kersting
3 min. leestijd

Bitcoin lijkt klaar voor sterke comeback terwijl beleggers de dip kopen

Bitcoin analisten blijven positief ondanks heftige prijsschommelingen

s
koers-icon
Analyses
Bitcoin lijkt klaar voor sterke comeback terwijl beleggers de dip kopen

Foto: Champ008/Shutterstock

Bitcoin (BTC) zag recent een grote toename in activiteit van whales, oftewel investeerders met grote hoeveelheden BTC. Volgens on-chain data bereikten transacties door whales hun hoogste niveau sinds april, vooral toen de prijs onder $50.000 daalde. Dit wijst erop dat grote spelers deze dip gebruikten om hun posities te vergroten. Ook onder investeringsproducten is een dergelijke trend te zien.

Hieronder werpen we een blik op een technische analyse die we eerder hebben gedeeld in onze Discord-omgeving, waar onze analisten als eerst hun inzichten delen over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends.

Chainlink toont kracht: houd deze prijsniveaus goed in de gaten
Chainlink toont kracht: houd deze prijsniveaus goed in de gaten

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

Bitcoin gaat door een turbulente periode. Na de recente harde daling, maakte de koers snel een mooie stuiter. Kan bitcoin verder herstellen en een nieuwe opwaartse beweging maken? De analisten van Crypto Insiders deelden vorige week de volgende grafiek in Discord:

“BTC is weer snel hersteld nadat er eerder zwakte in de markt zichtbaar was. Ondanks deze schommelingen blijven we positief gestemd op BTC.

 

De eerste significante weerstand verwachten we rond de 62k zone. Een doorbraak van deze zone kan de weg vrijmaken voor BTC om richting nieuwe lokale pieken boven de 70k te bewegen. 

 

Op de kortere termijn willen we zien dat BTC steun vindt rond de huidige niveaus. De bullish marktstructuur blijft intact zolang BTC boven de belangrijke ondersteuningsniveaus blijft. Het huidige herstel laat zien dat de markt nog steeds potentie heeft om door te groeien naar hogere niveaus.”

Datum analyse: 8 augustus. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/xSSaygCZ/

Dalende crypto prijzen? Geen zorgen!

Met derivatenhandel kun je ook in een dalende markt winst maken. BloFin biedt de tools om van elke marktbeweging te profiteren. Registreer nu via onze link en claim tot $300 aan bonussen. Benut zo elke kans in de cryptomarkt!

Meer van dit soort updates ontvangen?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
arnhemmer-met-miljarden-aan-crypto-wil-niet-op-lijst
Arnhemmer met €3,6 miljard aan crypto wil niet op lijst naast Taylor Swift
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
Cryptobeurs gehackt: dieven gaan er met tientallen miljoen vandoor
Cryptobeurs gehackt: dieven gaan er met tientallen miljoenen vandoor
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Zeer gewilde crypto op Nederlandse markt nu beschikbaar op Bitvavo
Zeer gewilde crypto op Nederlandse markt nu beschikbaar op Bitvavo
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Artificial Superintelligence Alliance stijgt hard, whales slaan toe
Artificial Superintelligence Alliance stijgt hard, whales slaan toe
Ripple-experts: XRP dreigt scherp te dalen ondanks Grayscale-nieuws
Ripple-experts: XRP dreigt scherp te dalen ondanks Grayscale-nieuws
THORChain stijgt explosief, precies zoals crypto-experts voorspelden
Bitcoin maakt zich op voor rally ondanks zorgen rentebesluit
Advertentie