Khiem Nguyen Khiem Nguyen
3 min. leestijd

Bitcoin-experts delen koersvoorspellingen met escalatie Midden-Oosten

Analisten voorspelden cruciale test van $60.000 steunniveau voor BTC

Bitcoin-BTC
s
koers-icon
Analyses
Bitcoin-experts delen koersvoorspellingen met escalatie Midden-Oosten

Foto: Golden House Images/Shutterstock

Bitcoin (BTC) laat de afgelopen dagen veel volatiliteit zien. Zoals eerder gerapporteerd in ons artikel “Bitcoin koers enorm volatiel: XRP duikelt 11% na juridisch nieuws”, testte de BTC-prijs zowel de $60.000 als $62.000 na een flinke daling door geopolitieke spanningen tussen Iran en Israël. Hoewel de bitcoin koers aanvankelijk crashte naar $60.000 na de raketaanval, wist deze in de nacht weer te herstellen naar $62.000.

Hieronder duiken we in een exclusieve technische analyse, afkomstig uit onze Discord-community. Hier delen onze analisten dagelijks hun laatste inzichten en analyses over de cryptomarkt vaak uren voordat ze elders opduiken.

Nieuwe instapkansen voor bitcoin (BTC)

De analisten van Crypto Insiders hebben enkele dagen geleden al gewezen op de mogelijkheid dat bitcoin zou terugvallen naar de supportzone van $60.000 tot $61.000, en dat is nu precies waar we ons bevinden. Zij zeiden toen het volgende in Discord:

“Bitcoin bevindt zich momenteel op de kritieke support van $60.000, zoals eerder voorspeld. Deze zone is cruciaal voor het behouden van bullish momentum op de korte termijn. Hoewel we een kleine dip zagen, is de prijs nu aangekomen op het belangrijke dynamische steunpunt, wat vaak een springplank kan zijn voor een bounce. 

 

De keyzones voor weerstand blijven rond de $65.000 en $68.000, die nog steeds sterke hindernissen vormen voor verdere stijgingen. Mocht de prijs vanaf $60.000 niet herstellen, dan ligt de volgende belangrijke support rond $54.000. Voor nu is het belangrijk om te zien hoe de markt reageert op deze steun, aangezien het vasthouden hiervan een mogelijke opwaartse beweging richting $65.000 zou kunnen ondersteunen.”

Datum analyse: 30 september, 2024. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/H2vnoz63/

Tip van de redactie: OKX maakt comeback in Nederland

Met DNB-goedkeuring introduceert OKX de meest complete crypto app van Nederland. Nieuwe klanten krijgen €20 in Bitcoin na een eerste transactie van €100. Profiteer van de eenvoudige interface, gunstige kosten en eenvoudige iDEAL-stortingen. De promotie loopt 14 dagen vanaf registratie.

Meer van dit soort updates ontvangen?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Khiem Nguyen

Khiem is bij Crypto Insiders begonnen als stagiair en begon in die hoedanigheid al snel met het schrijven van fundamentele analyses voor de Premium community. Sinds september 2024 deelt hij zijn kennis ook op de reguliere nieuwssite van Crypto Insiders.

Net binnen
Trending
Solana kan met 50% stijgen naar $240 terwijl whales flink inslaan
Cryptobelegger maakt €3 miljoen van €1.200 in slechts 15 dagen
Stokoude bitcoin whale komt tot leven, maakt gigantische winst
Cryptomysterie: $233 miljard aan bitcoin spoorloos verdwenen
Nederlandse cryptobedrijven kunnen nu vergunning aanvragen bij AFM
Crypto’s pump-en-dumpen is vanaf december officieel verboden in Nederland
Crypto beurs Binance lovend over vooroplopend crypto land
Midden-Oosten ontketent crypto-storm: $338 miljard omgezet
€35 miljard-fiasco terra was ‘een kaartenhuis dat instortte’
Terra (LUNA): Van €50 miljard naar $0, hoe het gebeurde
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Artificial Superintelligence Alliance kan 50% stijgen na enorme whale-koop
Artificial Superintelligence Alliance kan 50% stijgen na enorme whale-koop
Bitcoin nadert cruciale uren: volatiliteit dreigt met banenrapport
Bitcoin houdt hart vast voor volatiele week met marktverschuivende data
Solana naar $330? Crypto-experts waarschuwen eerst voor een correctie
Solana naar $330? Crypto-experts waarschuwen eerst voor een correctie
Advertentie