Erik Juffermans Erik Juffermans
2 min. leestijd

VeChain (VET) houders opgelet: CEO deelt vandaag nieuwe plannen

VeChain-VET
s
icon-altcoins
Altcoin nieuws
VeChain (VET) verlaat groene zone en start opmars naar hogere prijzen

Foto: Ivan Babydov/Shutterstock

Vandaag is een belangrijke dag voor VeChain (VET) investeerders. Vanaf zeven uur vanavond presenteert het team van VeChain zijn plannen voor de toekomst van het netwerk.

Het team zal dit doen tijdens een bijeenkomst in ons eigen Amsterdam. Het evenement biedt een unieke kans voor ontwikkelaars en de gemeenschap om bij elkaar te komen. VeChain kondigde deze ontmoeting eerder deze maand via X (Twitter) aan.

Franse president Macron reageert op arrestatie Telegram CEO
Franse president Macron reageert op arrestatie Telegram CEO

Wat is eigenlijk VeChain?

Ten eerste: wat is VeChain precies? VeChain is al langere tijd een favoriet onder liefhebbers in de crypto wereld. VeChain, kort voor VechainThor, is een layer 1 blockchain netwerk zoals bijvoorbeeld Ethereum (ETH) en Solana (SOL).

Maar waar VeChain echt in uitblinkt, is in de supply chain management en traceerbaarheid, met een sterke focus op transparantie en verduurzaming. Het platform maakt gebruik van blockchain- en IoT-technologieën om bedrijven te helpen bij het verbeteren van de efficiëntie en veiligheid van hun toeleveringsketens.

Het netwerk draait ook al een tijdje mee in de crypto-wereld. De ontwikkelingen van VeChain begonnen al in 2015 en daarmee is het netwerk een ouwe rot te noemen in de crypto wereld. Vanaf 2018 werd het VeChain mainnet en de token met de ticker VET gelanceerd.

Tijdens de bijeenkomst vanavond zal uiteraard CEO, Sunny Lu, zijn zegje doen. Hierbij zal naar verwachting een exclusief kijkje worden gegeven in de toekomstplannen van VeChain.

De ontmoeting haakt aan op het Mobile World Congress (MWC) dat dit jaar in Barcelona plaatsvindt. MWC is elk jaar het meest geanticipeerde mobiele communicatie evenement, en ook VeChain is dit jaar aanwezig.

VET is een gevestigde naam

Inmiddels is VeChain een gevestigde naam in de blockchain wereld. Het project helpt al talloze bedrijven met het verduurzamen en optimaliseren van hun operaties. Zo ging het project al samenwerkingen aan met grote namen zoals Walmart, BMW, Bayer en BYD.

Door de jaren heen heeft VeChain wereldwijd een trouwe achterban opgebouwd. Zo ook in Nederland. Het evenement in Amsterdam vanavond is een mooi moment voor alle VeChain aanhangers om samen te komen met de ontwikkelaars en de mooie successen van de afgelopen jaren te vieren. 

De afgelopen maanden hebben investeerders in VET in ieder geval niets te klagen. Sinds oktober, aangespoord door de bitcoin (BTC) opmars, steeg VET al ruim 200 procent. De historische piek van VET bedraagt $0,28 en de huidige koers is op moment van schrijven $0,048.

Deel dit artikel
Erik Juffermans

Erik Juffermans is sinds januari 2022 een gepassioneerde auteur bij Crypto Insiders. Met een academische achtergrond in internationale politiek en antropologie, combineert hij zijn kennis en kritische blik om diepgaande analyses te maken over de raakvlakken tussen crypto en diverse maatschappelijke aspecten. Sinds 2017 is Erik actief in de cryptowereld, gedreven door de unieke financiële vrijheid en de tegendraadsheid van de sector. Hij specialiseert zich in Bitcoin mining, Decentralized Finance, overheid en regulatie, en Ethereum.

Net binnen
Trending
Man kocht 334K bitcoins voor €0,01 per stuk - eindigde in nachtmerrie
Uitgelicht Man kocht 334K bitcoins voor €0,01 per stuk – eindigde in nachtmerrie
Succesvolle man boekte 566.500% winst door slimme zet in crypto coin
Succesvolle man boekte 566.500% winst door slimme zet in crypto
Bitcoin kan dit weekend onder $50.000 duiken, waarschuwt Arthur Hayes
Waarom daalt de bitcoin koers vandaag zo hard?
Bitcoin 'op randje van crash', 2021-scenario is mogelijk
Crypto Radar: Bitcoin koers klapt en zakt $2.500 in anderhalf uur tijd
XRP drama toch niet voorbij? Ripple vraagt uitstel boete voor beroep
XRP drama toch niet voorbij? Ripple vraagt uitstel boete voor beroep
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Bitcoin crash: crypto markt met $200 miljard gedaald
Cryptobeurs maakt eerste 1.000 Nederlanders die zich aanmelden PEPE miljonair
Cryptobeurs Bitvavo voegt nieuwe memecoin toe - steeg al 335%
Cryptobeurs Bitvavo voegt nieuwe memecoin toe – steeg al 335%
Solana ziet activiteit afnemen nu memecoin hype afneemt
Solana-gebruikers opgelet: Tokens kunnen plots vernietigd worden
Advertentie