Roy van Krieken Roy van Krieken
2 min. leestijd

Trump heeft de meeste crypto van alle beroemdheden op X

s
icon-altcoins
Altcoin nieuws
trump-crypto-cbdc-emmer-amerika

Foto: Shutterstock/Michael Candelori

In een wereld waar crypto steeds meer mainstream wordt, blijken ook de portfolio’s van ’s werelds beroemdste figuren niet achter te blijven. Donald Trump en Justin Bieber voeren de lijst aan van beroemdheden met de meest indrukwekkende cryptobezittingen, blijkt uit recente gegevens van blockchain-analysebedrijf Arkham Intelligence.

5 crypto op Bitvavo die het beter doen dan bitcoin & jij krijgt ze gratis
5 crypto op Bitvavo die het beter doen dan bitcoin & jij krijgt ze gratis

Donald Trump: Een politieke kracht in de cryptowereld

Donald Trump, de voormalige president van de Verenigde Staten, heeft zijn cryptoportfolio zien groeien tot een indrukwekkende $6,4 miljoen. Met 87,2 miljoen volgers op het sociale platform X is hij een invloedrijk figuur in het digitale domein.

Het grootste deel van zijn cryptobezittingen bestaat uit de Trump-geïnspireerde memecoin MAGA (ticker: TRUMP), met een waarde van meer dan $4 miljoen. Bovendien bevat zijn portfolio meer dan 429 Ethereum (ETH).

De activiteit van Trump’s crypto-wallets werd voor het laatst opgemerkt op 28 december 2023, toen er een significante transactie van 250 ETH naar de crypto exchange Coinbase werd verstuurd.
Bovendien heeft Trump onlangs aangekondigd dat hij crypto zal accepteren voor campagne donaties. Op een vraag van een fan of donaties aan de Trump-campagne gedaan konden worden met crypto, antwoordde hij: “Als je het niet kunt, zal ik ervoor zorgen dat je het wel kunt”.

Het cryptovermogen van Justin Bieber

Het cryptovermogen van de Canadese zanger Justin Bieber bedraagt meer dan $451.000. Met meer dan 110 miljoen volgers op X is Bieber’s betrokkenheid bij cryptocurrencies zeker niet onopgemerkt gebleven. Zijn belangrijkste cryptobezitting is ETH, met een waarde van meer dan $433.000.

Bieber was ook betrokken bij de opvallende aankoop van een Otherside Meta NFT van Yuga Labs, ter waarde van $20.000, die hij kocht via de NFT-marktplaats OpenSea in mei 2022.

De interesse van beroemdheden zoals Trump en Bieber in cryptocurrencies is niet alleen een weerspiegeling van hun persoonlijke investeringsstrategieën, maar ook een indicatie van hoe invloedrijke figuren kunnen bijdragen aan de bredere acceptatie en popularisering van digitale valuta’s. Naarmate meer beroemdheden zich wagen aan het investeren in crypto, zal het interessant zijn om te zien hoe hun invloed de toekomstige trends binnen de cryptomarkt zal vormgeven.

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
Man kocht 334K bitcoins voor €0,01 per stuk - eindigde in nachtmerrie
Uitgelicht Man kocht 334K bitcoins voor €0,01 per stuk – eindigde in nachtmerrie
Succesvolle man boekte 566.500% winst door slimme zet in crypto coin
Succesvolle man boekte 566.500% winst door slimme zet in crypto
Bitcoin kan dit weekend onder $50.000 duiken, waarschuwt Arthur Hayes
Waarom daalt de bitcoin koers vandaag zo hard?
Bitcoin 'op randje van crash', 2021-scenario is mogelijk
Crypto Radar: Bitcoin koers klapt en zakt $2.500 in anderhalf uur tijd
XRP drama toch niet voorbij? Ripple vraagt uitstel boete voor beroep
XRP drama toch niet voorbij? Ripple vraagt uitstel boete voor beroep
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Bitcoin crash: crypto markt met $200 miljard gedaald
Cryptobeurs maakt eerste 1.000 Nederlanders die zich aanmelden PEPE miljonair
Cryptobeurs Bitvavo voegt nieuwe memecoin toe - steeg al 335%
Cryptobeurs Bitvavo voegt nieuwe memecoin toe – steeg al 335%
Solana ziet activiteit afnemen nu memecoin hype afneemt
Solana-gebruikers opgelet: Tokens kunnen plots vernietigd worden
Advertentie