Marijn van Leeuwen Marijn van Leeuwen
2 min. leestijd

Telegrams Toncoin verplettert Bitcoin en Ethereum qua activiteit

Aantal dagelijkse actieve adressen is groter op TON dan op BTC en ETH

s
icon-altcoins
Altcoin nieuws
Telegrams Toncoin verplettert Bitcoin en Ethereum qua activiteit

Foto: rafapress/Shutterstock

The Open Network (TON), ooit opgestart door Telegram, doet het opvallend goed, vooral met zogeheten click-to-earn spellen. Het cryptonetwerk is zo populair aan het worden dat het zelfs de Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) netwerken heeft overtroffen qua dagelijks actieve adressen.

Waarom stijgt de sui crypto koers vandaag zo hard?
Waarom stijgt de sui crypto koers vandaag zo hard?

Uitstekende groei voor het TON netwerk

TON heeft door de jaren heen een uitstekende groei gerealiseerd. Volgens recente gegevens van IntoTheBlock heeft het netwerk het aantal dagelijks actieve adressen van Bitcoin en Ethereum overtroffen.

Uit deze gegevens blijkt dat het aantal dagelijks actieve adressen op TON in de eerste week van september is gestegen tot 3 miljoen. Hiermee presteert de blockchain beter dan de andere grote toonaangevende blockchains op de cryptomarkt, waaronder Bitcoin en Ethereum.

De afgelopen maanden heeft de populariteit van TON steeds meer aandacht getrokken van ontwikkelaars, investeerders en gebruikers. Hierdoor is zijn positie als een opkomende concurrent in de blockchain-sector gevestigd.

Advertentie

Grote USDT handelsvolumes bij TON

Naast het groeiende aantal actieve adressen op TON, is er ook een aanzienlijke toename in het on-chain handelsvolume te zien, vooral in stablecoins. TON behoort op dit moment tot de grootste netwerken wat betreft handelsvolumes in USDT, de grootste stablecoin op de markt uitgegeven door Tether.

Volgens gegevens van IntoTheBlock registreerde TON op 9 september een handelsvolume van $1,2 miljard USDT. Dit handelsvolume werd veroorzaakt door 1,5 miljoen unieke holders.

Echter, qua handelsvolume wint TON het nog steeds niet van Tron en Ethereum, die respectievelijk een handelsvolume van $98,1 miljard en $34,3 miljard zagen op 9 september.

Volgens analisten benadrukt de sterke stijging van USDT handel in TON de groeiende belangstelling en adoptie onder TON gebruikers. In eerder altcoin nieuws lieten we al weten hoe Tether in samenwerking met Telegram de USDT op TON lanceerde, wat een belangrijke vooruitgang was voor de blockchain. Hiermee heeft TON zich gevestigd als één van de meest toonaangevende opkomende blockchains.

Als onafhankelijk nieuwsplatform is ons doel jou op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in de cryptowereld. Volg ons gratis op Google News om ons te ondersteunen en zorg ervoor dat je altijd direct het laatste nieuws ontvangt.

Deel dit artikel
Marijn van Leeuwen

Marijn van Leeuwen schrijft voor Crypto Insiders sinds augustus 2024. Zijn passie voor schrijven begon al op de middelbare school en werd verder ontwikkeld tijdens zijn studie. Na het verlaten van zijn opleiding Toegepaste Psychologie, verdiepte hij zich in SEO en de wereld van cryptocurrency, met een speciale interesse in Bitcoin en blockchaintechnologie. Marijn focust zich voornamelijk op regulatie en marktupdates, en hoopt lezers te inspireren om meer onderzoek te doen naar crypto.

Net binnen
Trending
arnhemmer-met-miljarden-aan-crypto-wil-niet-op-lijst
Arnhemmer met €3,6 miljard aan crypto wil niet op lijst naast Taylor Swift
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
Cryptobeurs gehackt: dieven gaan er met tientallen miljoen vandoor
Cryptobeurs gehackt: dieven gaan er met tientallen miljoenen vandoor
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Slecht belastingdienst nieuws: Nieuwe vermogensbelasting in 2027 blijkt onmogelijk
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Zeer gewilde crypto op Nederlandse markt nu beschikbaar op Bitvavo
Zeer gewilde crypto op Nederlandse markt nu beschikbaar op Bitvavo
Bitcoin houdt stand boven $63.000: experts delen laatste inzichten
Bitcoin houdt stand boven $63.000: experts delen laatste inzichten
Nederlandse crypto-trader: 'We staan klaar voor lancering van koersen'
Nederlandse crypto-trader: ‘We staan klaar voor lancering van koersen’
Advertentie