John van Meer John van Meer
2 min. leestijd

SUI naar $10? Drie crypto om in de gaten te houden

Kan SUI naar $10 en solana (SOL) naar $800?

Solana-SOL Sui-SUI Popcat-POPCAT more-coins-icon
s
icon-altcoins
Altcoin nieuws

Als de Bitcoin Consultant houd ik altijd de vinger aan de pols van de cryptomarkt. In mijn nieuwste video deel ik een diepgaande analyse van enkele interessante altcoins. Bekijk de video direct hierboven of lees hieronder eerst wat je zoals kan verwachten.

Sui: Op weg naar de $10?

Sui (SUI) heeft recentelijk een indrukwekkende stijging doorgemaakt, met een groei van maar liefst 334%. Deze absolute crypto parel deelde ik begin augustus al met mijn community. Maar wat nu? Ik verwacht dat sui vrij gemakkelijk de $10 kan bereiken. De marktkapitalisatie is nog relatief klein, wat ruimte biedt voor verdere groei.

In mijn technische analyse laat ik enkele belangrijke patronen zien, waaronder een macro higher low en toenemend handelsvolume. Deze indicatoren suggereren dat we aan de vooravond staan van een sterke opwaartse trend voor SUI. Uiteraard duik hier in de video dieper op in.

Popcat en solana: Consolidatie en potentie

Vervolgens richt ik mijn aandacht op popcat (POPCAT) en solana (SOL), twee altcoins die momenteel in een interessante fase verkeren. Bij popcat zien we een duidelijk opwaartse trend, maar ik waarschuw in de video dat bitcoin (BTC) er niet supersterk uitziet, wat invloed kan hebben op altcoins zoals popcat.

Voor solana kijk ik naar het grotere plaatje: Ik verwacht dat solana richting de $600 tot $800 kan gaan in de komende 6 tot 12 maanden. Deze voorspelling is gebaseerd op historische patronen en technische analyse, waarover meer in de video. Uiteraard betreft dit zoals altijd geen financieel advies. Mijn video’s zijn enkel voor educatieve doeleinden.

Meer leren over crypto?

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hierin te investeren. Hiervoor biedt ik zelfs een gratis cursus voor beginners!

Bitcoin koers naar de maan in ‘Uptober’?

In onze nieuwe podcast op Spotify of Apple podcast bespreken onze hosts het laatste cryptonieuws, en gaan ze in op de vraag die iedereen bezighoudt: Wat kunnen we verwachten van de bitcoin koers in Uptober?

Ivan duikt dieper in de cijfers en trends – want de perfecte storm kan onderweg zijn. Daarnaast worden de grote stappen in crypto-adoptie en de risico’s die daarbij komen kijken uitgebreid besproken.

Gratis luisteren

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
John van Meer

John is de oprichter van De Bitcoin Consultant en een ervaren Bitcoin consultant. Hij adviseert over investeren in Bitcoin en andere cryptovaluta, van het openen van digitale portemonnees tot veilig investeren in Initial Coin Offerings (ICO’s). Sinds 2018 voorziet hij kijkers van interessante video’s over crypto nieuws en prijsanalyses, geliefd om zijn nuchtere en begrijpelijke benadering.

Net binnen
Trending
Bitcoin-whale uit 2009 dumpt miljoenen vlak voor Satoshi-onthulling
Bitcoin-whale uit 2009 dumpt miljoenen vlak voor Satoshi-onthulling
Bitcoin houders opgelet: de geschiedenis kan zich gaan herhalen
Bitcoin houders opgelet: de geschiedenis kan zich gaan herhalen
Man verliest 7000 bitcoins met één verkeerde worp, €424 miljoen weg
Man verliest 7000 bitcoins met één verkeerde worp, €424 miljoen weg
Het grote Bitcoingeheim onthuld, moeten we ons zorgen maken?
Het grote Bitcoingeheim onthuld, moeten we ons zorgen maken?
$2 miljard aan bitcoin verplaatst door VS, koers reageert
Cryptomarkt houdt adem in: $4 miljard aan BTC mogelijk te koop
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

cryptobelegger miljonair in 3 dagen
Cryptomiljonair in drie dagen? Anonieme belegger kreeg het voor elkaar
Solana is een crypto voor rommel en oplichting, zegt ex-geheim agent
Solana is een crypto voor rommel en oplichting, zegt ex-geheim agent
Waarom stijgen memecoins zo hard vandaag?
Waarom stijgen memecoins zo hard vandaag?
Advertentie