Timo Bult Timo Bult
15/03/2019 10:42 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 15/03/2019 10:42

Stellar Lumens (XLM) stijgt, Bitcoin Cash (BCH) maakt zich op voor uitbraak

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Na het nieuws dat Stellar Lumens (XLM) zal worden toegevoegd aan Coinbase Pro reageerde de koers logischerwijs positief. Daarnaast maakt ook bitcoin cash (BCH) zich op voor een mogelijke uitbraak naar boven toe.
XLM is vanaf nu verhandelbaar op Coinbase Pro, het professionele handelsplatform van cryptocurrency exchange Coinbase. De toevoeging van de altcoin gebeurde stapsgewijs over een periode van 12 uur. De crypto zal naar verwachting ook worden toegevoegd aan het reguliere platform, Coinbase.com, waarover de exchange later meer bekend zal maken.
Het nieuws werd positief ontvangen door beleggers. XLM steeg gisteren met ongeveer 7% na over de afgelopen 30 dagen al met ongeveer 46% te zijn gestegen. Op moment van schrijven staat XLM volgens CoinMarketCap 3,6% in de min waarmee de altcoin $0,106 waard is.

Nieuwe cryptomunt ontploft en klimt met 231% op eerste handelsdag
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Gaat Bitcoin Cash (BCH) Stellar achterna?

Daarnaast maakt bitcoin cash (BCH) zich ook op voor een eventuele uitbraak naar boven toe. BCH steeg op zaterdag nog van $128 naar ongeveer $135, maar verloor in de dagen daarop weer flink wat terrein.
Voor ongeveer drie dagen lang bleek het prijsniveau van $128 een stevig support voor de BCH-koers. Op donderdag piekte de koers opnieuw naar de $133 waarna het weer terug zakte naar de $130.
De koers is echter weer wat gestegen en lijkt zich nu op te maken voor een uitbraak boven de resistance van $135. Op dit moment vormt BCH hogere lows maar lagere highs, wat aantoont dat die uitbraak op zeer korte termijn kan gaan plaatsvinden.
Op moment van schrijven staat bitcoin cash 1,78% in de plus met een waarde van bijna $134. Mocht het BCH lukken om boven dat prijsniveau van $135 uit te breken, dan is $138 het volgende prijsniveau om in de gaten te houden. In het geval de resistance van $135 roet in het eten gooit, dan ligt de volgende belangrijke support op $128.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.
Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie