Nick de Jong Nick de Jong
01/07/2024 17:36 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/07/2024 12:09

Solana investeerders verwachten explosieve groei: wat je moet weten

Solana-SOL Ethereum-ETH
icon-altcoins
Altcoin nieuws
Wat had een €500 solana investering 1 jaar geleden je nu opgeleverd?

Foto: Cpyusuf/Shutterstock

Een voormalig manager van Goldman Sachs, mede-oprichter van Real Vision en directeur van Global Macro Investor, heeft in een recentelijk gepubliceerde video zijn toekomstvisie over solana (SOL) besproken. Volgens hem zal de koers van de munt flink kunnen gaan stijgen.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 750.000 PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Nieuwe technologieën sterkt Solana

Raoul Pal was in het verleden werkzaam bij het investeeringsinstituut Goldman Sachs en houdt zich nu bezig met zijn eigen bedrijven. Op het YouTube-platform heeft Pal enkele dagen geleden een video geplaatst waarin hij verschillende aspecten van solana bespreekt. Daarnaast doet hij een voorspelling dat de prijs van deze munt kan gaan exploderen.

De afgelopen tijd heeft de koers van de munt flink wat volatiliteit laten zien. Toch is Pal van mening dat de munt wel zijn kracht heeft laten zien. Twee grote ontwikkelingen rondom de munt stemmen hem positief over de toekomst. Zo bespreekt hij de NFT Compression en een nieuwe technologie genaamd Fire Dancer.

De eerste ontwikkeling zorgt ervoor dat non-fungible tokens (NFT’s) beter kunnen worden geschaald met lagere kosten, waardoor er meer mogelijkheden zullen ontstaan. Bijvoorbeeld voor verkoop van toegangskaarten en derivaten contracten. De andere ontwikkeling is een nieuwe techniek waarmee het Solana netwerk veel sneller transacties kan uitvoeren. Naar zeggen zou dit kunnen oplopen tot één miljoen transacties per seconde. Hiermee zou het netwerk direct als leider in de blockchain wereld kunnen gaan fungeren. Deze beide ontwikkelingen kunnen er voor zorgen dat adoptatie van het netwerk onder een breed publiek steeds realistischer wordt.

Advertentie

90% investeringen in SOL

De investeerder zelf heeft zo’n 90% van zijn crypto investeringen in Solana gestoken. Een bevestiging van de potentie die hij ziet in deze digitale munt. Naast de fundamentele ontwikkelingen die bijdragen aan zijn positieve blik, ziet hij in zijn technische analyse ook een positief beeld. De koers van Solana laat een perfect wedge patroon zien. Een patroon wat meestal eindigt met een flinke prijsstijging. Pal bevestigt dat de huidige lage volatiliteit erop kan duiden dat een uitbraak van de koers elke moment kan plaatsvinden.

De komende tijd verwacht hij een explosieve groei te zien van de prijs. De drijvende kracht achter deze beweging zoude de ethereum (ETH) exchange-traded funds (ETF’s) zijn, samen met de instroom van nieuw kapitaal in de markt. Ook het marktkapitaal van de altcoin markt zal volgens hem flink gaat stijgen. Buiten ethereum om, zou de dit kapitaal volgens Pal kunnen vertienvoudigen.

Ter afsluiting van zijn video wijst hij investeerders erop om goed op te blijven letten en goed geïnformeerd te blijven. Deze fase van de crypto markt is erg belangrijk, omdat het op de lange termijn heel veel geld kan opleveren.

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.

Deel dit artikel
Nick de Jong

Nick de Jong is sinds maart 2024 werkzaam bij Crypto Insiders. Hij werd benaderd via een website voor freelancers. Naast zijn werk als juridisch ondersteuner voor de overheid, verdiept hij zich sinds 2015 in cryptocurrencies. De technologie achter digitale munten en hun maatschappelijke invloed fascineren hem. Hij is gespecialiseerd in blockchain en marktanalyses, en streeft ernaar om complexe cryptokwesties begrijpelijk te maken voor een breder publiek.

Net binnen
Trending
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Cryptomunt onploft met 366% na lancering op Bybit, investeerders enthousiast
Solana koers explodeert door historisch ETF-nieuws
Solana koers explodeert door historisch ETF-nieuws
Paniek onder bitcoiners: langetermijnhouders dumpen massaal
Paniek onder bitcoiners: langetermijnhouders dumpen massaal
Overheid VS dumpt 'bitcoin drugs miljoenen', BTC koers daalt
Overheid VS dumpt bitcoin drugs fortuin, BTC koers daalt
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Crecimiento explosivo de las memecoins: ¿burbuja o valor duradero?
Na regen komt zonneschijn: Alle Nederlanders ontvangen 1 miljoen PEPE gratis
Advertentie