Simon Bosch Simon Bosch
3 min. leestijd

Render (RNDR) voert drastische veranderingen door: wat moet je weten

Render-RNDR Ethereum-ETH Solana-SOL more-coins-icon
s
icon-altcoins
Altcoin nieuws
dit-is-waar-render-swap-crypto-exchanges

Foto: Shutterstock/photo_gonzo

Veel crypto-projecten gebruiken de Ethereum (ETH) blockchain voor hun altcoin, maar het Ethereum-netwerk is niet de snelste, en ook niet de goedkoopste. De ontwikkelaars achter het Render Network (RNDR) hebben ervoor gekozen om de altcoin te verplaatsen naar de Solana (SOL) blockchain en de token een andere naam te geven. Hier lees je wanneer deze stap precies plaats zal vinden, en welke exchanges allemaal ondersteuning bieden.

Bitvavo breekt records: Honderdduizenden Nederlanders starten met gratis crypto
Bitvavo breekt records: Honderdduizenden Nederlanders starten met gratis crypto

Render Network stapt over op Solana

Op een vraag-en-antwoordpagina beschrijven de ontwikkelaars hoe het overstapproces er precies uit zal komen te zien. De token op het Ethereum-netwerk heet ‘RNDR’, maar op Solana zal de naam RENDER zijn. De community heeft gestemd voor de overstap omdat Solana sneller en goedkoper is. Voor 1 RNDR (op Ethereum) zul je 1 RENDER ontvangen (op Solana).

Een eenduidige datum waarom de overstap zal worden gedaan is er niet, blijkt uit verschillende aankondigingen van handelsplatformen die RNDR aanbieden. In plaats daarvan is het een overgangsperiode, die eind juli voltooid zal zijn.

Advertentie

Deze crypto exchanges ondersteunen de RNDR-swap

Bitvavo kondigt in een persbericht aan dat het de swap steunt. Op vrijdag 19 juli zal om 10 uur `s ochtends Nederlandse tijd RNDR-stortingen (via Ethereum) worden stopgezet. Om 2 uur `s middags zal de handel worden stopgezet, en om 4 uur zullen opnames niet meer worden verwerkt. Op 26 juli of eerder zal alle RNDR in de Ethereum-wallets van Bitvavo worden omgezet in RENDER. Op of rond 26 juli moet handelen in RENDER en de tokens opnemen en storten ook mogelijk zijn.

Kraken verklaart op dinsdag 16 juli om 2 uur Nederlandse tijd de margin-handel in RNDR te gaan beperken. Vanaf dat moment zul je je posities alleen nog kunnen verkleinen. Op 23 juli volgt de sluiting van alle overgebleven posities, en op 29 juli zullen de nieuwe handelsparen (RENDER/USD en RENDER/EUR) beschikbaar worden gesteld. De oude handelsparen en walletfunctionaliteit van de Ethereum-versie zullen dan niet meer ondersteund zijn.

Bybit begint net als Kraken op 16 juli met het stopzetten van nieuwe koop- en verkooporders. Ook zal het perpetual-futurescontract dan niet langer ondersteund zijn. De handel in RENDER begint op 26 juli. Binance schrijft dat het op 22 juli pas begint met het stopzetten van de handel, en op 26 juli zal deze weer worden hervat.

Een kennelijk nieuwe webpagina van Coinbase toont dat ook Coinbase van plan is om de swap te ondersteunen, dat platform heeft namelijk ook een pagina voor de ERC-20-versie van de altcoin. Toch heeft de Amerikaanse cryptobeurs geen persbericht met de exacte details.

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Deel dit artikel
Simon Bosch

Simon Bosch is een fanatiek macro-analist die diepgaand onderzoek doet naar onderwerpen waar de meeste mensen niet naar willen kijken. Hij richt zich op de financiële, maatschappelijke en geopolitieke wereld en onderzoekt alles met twee kanten. Volgens Simon bestaan er geen onderwerpen zonder twee kanten en is een sceptische blik altijd nodig. Hij gelooft dat de wereld kapot is en dat crypto een deel van de oplossing kan zijn.

Net binnen
Trending
Man vond €10.000 bitcoin op straat, maar liet vondst liggen
Man vond €10.000 bitcoin op straat, maar liet vondst liggen
Bitcoin stijgt 3% tot $61.000, markt nerveus voor nieuwe inflatiedata
Bitcoin naar de maan: VanEck voorspelt koers van $52 miljoen
Bitvavo voegt crypto gem toe die al 65.000% steeg
Bitvavo voegt crypto parel toe die al 65.000% steeg
Bitcoin schiet omhoog na Fed-notulen, maar zorgen arbeidsmarkt blijven
Renteverlaging aanstaande, dit betekent het voor bitcoin
Bitcoin beurzen zien recorduitstroom, maar plotselinge omkeer crasht markt
Bitcoin beurzen zien recorduitstroom, maar plotselinge omkeer crasht markt
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Bitvavo voegt crypto gem toe die al 65.000% steeg
Bitvavo voegt crypto parel toe die al 65.000% steeg
Vandaag gelanceerde crypto token verwacht de top 20 te halen
Crypto-gigant Fetch.ai investeert miljoenen in AI-blockchains
PEPE en DOGE ingehaald door nieuwe groep cryptocurrencies
PEPE en DOGE ingehaald door nieuwe groep cryptocurrencies
Advertentie