Ivo Melchers Ivo Melchers
3 min. leestijd

Render koers crasht 24% maar bereikt nu een interessant punt

Render-RNDR
s
icon-altcoins
Altcoin nieuws
Render koers crasht 24% maar bereikt nu een interessant punt

Foto: XanderSt/Shutterstock

De koersen op de cryptomarkt zijn in elkaar gestort nu de Verenigde Staten lijkt af te stevenen op een recessie. Bitcoin (BTC) is sinds gisteren met bijna 19% op zijn plaat gegaan, wat altcoins nog veel meer pijn heeft bezorgd. De razendpopulaire top 50-cryptomunt render (RENDER) is een van de velen tokens die genadeloos onderuit is gegaan, maar nu tevens een interessante koopmogelijkheid lijkt te bieden.

Render (RENDER) daalt 24%

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan dat de cryptomarkt, net als de traditionele wereldwijde aandelenmarkten, een flinke smakkert heeft gemaakt de afgelopen 24 uur.

Eigenlijk is het al de hele afgelopen week kommer en kwel op de cryptomarkt, maar sinds vrijdag is de neergang verergerd door de toenemende angst voor een aanstaande recessie in de Verenigde Staten. Die dag werden teleurstellende cijfers over de arbeidsmarkt gepubliceerd die de alarmbellen lieten afgaan.

Als gevolg werd bitcoin’s neergaande trend gedurende het weekend opgevoerd met een daling vanaf zo’n $65.000 tot onder de belangrijke steun van $60.000. Na het inluiden van de nieuwe week is bitcoin nog veel harder gekelderd tot een dieptepunt van nipt onder de $50.000.

Zoals gebruikelijk volgde de rest van de cryptomarkt de koersbeweging van bitcoin. Altcoins werden echter nog vele malen zwaarder getroffen dan de cryptokoning. Een van de zwaarst geraakte munten is de AI-cryptomunt RENDER.

Toen bitcoin vanmorgen op zijn dieptepunt stond onder de $50.000, stond RENDER bijna 30% lager dan een dag eerder. Bitcoin wist echter een sprong te maken vanaf zijn steunzone rond $50.000, waarvan RENDER eveneens profiteerde. Met een huidige koers van $3,72 staat RENDER desalniettemin nog altijd ruim 24% lager dan 24 uur geleden.

RENDER koers CoinMarketCap
De RENDER prijs van de afgelopen 24 uur. – Bron: CoinMarketCap

Analist: ‘koers bereikt interessant gebied’

Waar de een momenteel uit angst het liefst zo snel mogelijk afstand doet van zijn gehele crypto-portfolio, ziet de ander juist kansen om voordelig posities uit te breiden. Volgens analist Ivan Lagana binnen onze Discord, heeft RENDER nu een interessant gebied bereikt dat mogelijk als springplank kan dienen voor een ommekeer.

‘’RENDER heeft inmiddels flink wat stappen terug genomen en is terecht gekomen op de 0,75 fib level van de gehele beweing omhoog. Hier zien we ook een interessant patroon eindigen, tussen $4,30 en $2,53.’’

Hoewel de Crypto Insiders-analist een verdere daling tot onder de $3 niet uitsluit, zou de koopkracht in de geïdentificeerde zone flink kunnen stijgen. Mocht de koers boven de $4,30 weten te breken, dan liggen de volgende haltes rond de $5 en $7.

RENDER analyse
RENDER prijsanalyse Crypto Insiders-analist Ivan Lagana

Het blijft natuurlijk erg onzeker wat de koers van RENDER in petto heeft. Onderaan de streep wordt de altcoin sterk beïnvloed door bitcoin, die zich nog altijd op glad ijs bevindt vlak boven de $50.000

Tijdelijk 10 euro gratis crypto naar keuze

Klaar om de diepte in te duiken met cryptocurrency en denk je eraan om bitcoin of een andere cryptomunt te bemachtigen? In samenwerking met Bitvavo, de grootste cryptocurrency exchange van Nederland, hebben we een speciale deal voor onze lezers.

Meld je vandaag aan bij Bitvavo via de knop hieronder en ontvang 10 euro crypto naar keuze cadeau. Plus, je profiteert ook nog eens van nul handelskosten op je eerste 10.000 euro aan transacties. Dit is jouw kans om zonder extra kosten te starten met investeren in de wereld van crypto.

Pak 10 euro gratis

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo Melchers is sinds oktober 2022 actief bij Crypto Insiders. Met een bachelor in psychologie, gespecialiseerd in economische psychologie, en een jaar ervaring als fulltime crypto-redacteur, schrijft Ivo met passie over de cryptomarkt. Hij wil Nederlanders helpen de complexe cryptowereld te begrijpen en verstandige investeringskeuzes te maken. Zijn grote interesse in journalistiek en crypto werd met name gewekt door de vorige bullmarket.

Net binnen
Trending
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, twijfelt over onverwacht fortuin
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, worstelt met nieuwe realiteit
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Cryptomarkt houdt adem in: Europese Centrale Bank verlaagt rente
Cryptomarkt houdt adem in: Europese Centrale Bank verlaagt rente
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

THORChain stijgt explosief, precies zoals crypto-experts voorspelden
Dogecoin-kloon op Ethereum explodeert 900% na Binance-notering
AI-cryptomunten exploderen na aankondiging van Apple
AI-cryptomunten exploderen na aankondiging van Apple
Zeer gewilde crypto op Nederlandse markt nu beschikbaar op Bitvavo
Zeer gewilde crypto op Nederlandse markt nu beschikbaar op Bitvavo
Advertentie