Roan Egberts Roan Egberts
2 min. leestijd

Man verdiende €371.000 na investering in viraal ‘crypto nijlpaard’

Veel investeerders worden jaloers als ze het investeringsbedrag horen

Moo Deng (moodengsol.com)-MOODENG
s
icon-altcoins
Altcoin nieuws
Man verdient plots €371.000 na investering in onbekend crypto project

Foto: Stock-Asso/Shutterstock

Wanneer je het crypto nieuws in de gaten houdt, zie je vaker succesverhalen langskomen. Cryptohandelaren die binnen een paar weken een bescheiden investering naar een enorme winst gaan. Deze succesverhalen laten onder andere zien dat de interesse in de cryptomarkt weer opbloeit. 

Ook vandaag kun je weer lezen over een man die plotseling 371.000 euro heeft verdiend. Wat het nog veel gekker maakt, is het bedrag dat hij heeft ingelegd. Lees hier alles over dit opvallende verhaal!

Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, worstelt met nieuwe realiteit
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, worstelt met nieuwe realiteit

Viraal door Thaise babynijlpaardje

Om te beginnen is het belangrijk om te begrijpen dat het om de cryptomunt Moo Deng (MOODENG) gaat. Wat dit verhaal nog interessanter maakt, is de bijzondere achtergrond die deze cryptotoken heeft.

De cryptocurrency werd gebaseerd op het Thaise babynijlpaardje dat viraal ging. Het werd beroemd door de media vanwege zijn grappige en bijzondere uiterlijk. De naam ‘Moo Deng’, wat letterlijk ‘rood varkentje’ betekent, werd een internetsensatie. En zeg nou zelf, hij ziet er ook wel heel schattig uit.

Bron: Khao Kheow Zoo
Advertentie

Solana klaar voor grote beweging, zegt bekende analist Peter Brandt
Solana klaar voor grote beweging, zegt bekende analist Peter Brandt

Cryptohandelaar legt dit bedrag in

Ondanks het leuke karakter en de positieve invloed van het nijlpaardje ben je vast benieuwd naar het investeringsbedrag. De crypto-investeerder kocht 30 miljoen MOODENG tokens voor slechts zes solana (SOL), ongeveer 713 euro. Niet een astronomisch hoog bedrag dus.

Na slechts enkele dagen zijn investeringen te hebben gedaan, zag de cryptohandelaar zijn tokens exploderen naar een totaal van 400.000 dollar, omgerekend ongeveer 371.000 euro. Voor de snelle rekenaars onder ons betekent dit dat de investering maar liefst 500 keer zoveel waard is geworden. Bovendien is stijging van de MOODENG-token hieronder goed te zien:

Bron: Arkham

In 48 uur 600.000 euro winst

Om in de wereld van succesverhalen te blijven, blikken we terug op een verhaal van een paar weken geleden. Toen maakte een cryptohandelaar een enorme winst door ethervista (VISTA) te kopen. Hij kocht voor ongeveer 4.500 euro VISTA-tokens en realiseerde in slechts twee dagen een winst van 600.000 euro. Een bizarre stijging van deze VISTA-tokens in slechts 48 uur.

Maar let wel op: Hoewel je steeds meer succesverhalen hoort over cryptohandelaren die binnen korte tijd enorme winsten boeken met een kleine investering zijn, moet je voorzichtig zijn. Bovendien is het belangrijk om te weten dat de cryptomarkt zeer volatiel is, zeker in het geval van memecoins. Waar sommige investeerders veel geld verdienen, kunnen anderen net zo snel alles verliezen. Doe altijd eigen onderzoek.

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.

Deel dit artikel
Roan Egberts

Roan Egberts is sinds november 2023 actief bij Crypto Insiders, waar hij zijn passie voor cryptocurrencies combineert met zijn expertise in finance. Met een achtergrond als bedrijfsadministrateur en financieel controller, kwam hij in aanraking met Crypto Insiders als community moderator op Telegram. Zijn studies aan Hogeschool Saxion, inclusief een minor in Blockchain, legden de basis voor zijn interesse in de cryptowereld. Roan richt zich op het delen van kennis over de fundamentele aspecten van blockchain en de impact ervan op de wereldwijde economie.

Net binnen
Trending
arnhemmer-met-miljarden-aan-crypto-wil-niet-op-lijst
Arnhemmer met €3,6 miljard aan crypto wil niet op lijst naast Taylor Swift
Cryptobeurs gehackt: dieven gaan er met tientallen miljoen vandoor
Cryptobeurs gehackt: dieven gaan er met tientallen miljoenen vandoor
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Slecht belastingdienst nieuws: Nieuwe vermogensbelasting in 2027 blijkt onmogelijk
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Crypto nog niet uitgecasht? Je betaalt alsnog belasting
“Einde van crypto-anonimiteit”: AI verandert spelregels voor belastingdiensten
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Zeer gewilde crypto op Nederlandse markt nu beschikbaar op Bitvavo
Zeer gewilde crypto op Nederlandse markt nu beschikbaar op Bitvavo
Nederlandse analist deelt zijn crypto portfolio voor de rest van 2024
Nederlandse analist deelt zijn crypto portfolio voor de rest van 2024
Terra-oprichter boekt grote overwinning, ontwijkt Amerikaanse cel
€40 miljard crypto-drama ten einde: Terraform Labs sluit deuren
Advertentie