Roy van Krieken Roy van Krieken
3 min. leestijd

KASPA verdringt Bitcoin: Nederlandse mining CEO verklaart massale overstap

s
icon-altcoins
Altcoin nieuws
Ontdek waarom Bitcoin-concurrent Kaspa klaar is voor een uitbraak

Foto: Shutterstock/photo_gonzo

Crypto Insiders had onlangs de gelegenheid om te spreken met Victor R. Ch. Rollman, de CEO van Rollman Mining, over de nieuwste ontwikkelingen in de cryptomining industrie. Met meer dan 20 jaar ervaring in zowel traditionele als alternatieve investeringen, brengt Victor een uniek perspectief op de huidige trends in de wereld van cryptocurrency. Een van die trens is de opkomst van een alternatief voor het minen van BTC.

KASPA mining verslaat bitcoin

Victor vertelde ons dat de cryptomining wereld momenteel in beweging is, vooral met de opkomst van Kaspa. “Kaspa heeft de aandacht getrokken vanwege zijn innovatieve BlockDAG-technologie, die snellere transacties en een hogere schaalbaarheid biedt dan traditionele blockchains,” legde hij uit. Deze voordelen, samen met de recente prijsstijgingen van KASPA, hebben ervoor gezorgd dat veel miners overstappen van Bitcoin naar Kaspa mining.

Een belangrijke reden waarom miners voor Kaspa kiezen, is dat het momenteel veel hogere winstmarges biedt.

“Volgens sommige grote spelers in de industrie kunnen deze oplopen tot wel 95% hoger dan die van Bitcoin,” aldus Victor.

Daarnaast is de instapdrempel voor Kaspa mining lager, wat het toegankelijker maakt voor nieuwe miners. De energie-efficiëntie van Kaspa speelt ook een rol; “Kaspa verbruikt minder energie per transactie dan Bitcoin, wat het aantrekkelijker maakt in een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt,” voegde hij toe.

Rollman Mining helpt klanten die willen beginnen met Kaspa mining door een complete oplossing te bieden. “Dit begint met advies over de juiste hardware, zoals de ANTMINER KS5 PRO 21TH, en ondersteuning bij de installatie en configuratie van de apparatuur,” zei Victor. Voor klanten die niet willen investeren in hardware, biedt Rollman Mining cloud mining opties. Bovendien zorgt hun 24/7 ondersteuning ervoor dat klanten altijd hulp kunnen krijgen bij vragen of problemen.

Victor benadrukte dat een van de grootste uitdagingen voor nieuwe miners die willen overstappen naar Kaspa het begrijpen van de nieuwe technologie en de verschillen met Bitcoin mining is. “Daarom besteden we veel tijd aan de educatie van onze klanten,” legde hij uit. Een andere uitdaging kan de volatiliteit van de cryptomarkt zijn. “We adviseren onze klanten altijd om weloverwogen beslissingen te nemen en niet meer te investeren dan ze kunnen missen,” benadrukte hij.

Eenvoudig KASPA minen bij Rollman Mining

Wat betreft de toekomst van Kaspa mining, is Victor optimistisch. “Wij geloven dat Kaspa een sterke toekomst heeft in de cryptomining industrie. De technologie lost fundamentele problemen op waarmee Bitcoin en andere netwerken kampen, zoals schaalbaarheid en snelheid,” legde hij uit. Bovendien investeren grote spelers zoals Marathon Digital in Kaspa, wat vertrouwen geeft in het lange termijn potentieel van deze cryptocurrency.

“Hoewel de cryptomarkt altijd in beweging is, zien wij Kaspa als een serieuze speler voor de komende jaren,” voegde hij toe.

“Kaspa biedt een unieke kans om in te stappen in een groeiende markt, en Rollman Mining staat klaar om iedereen te begeleiden bij elke stap van het proces.” Of iemand nu een ervaren miner is of helemaal nieuw in de wereld van crypto, Rollman Mining kan helpen om succesvol te worden in Kaspa mining.

Het al aantrekkelijke aanbod van Rollman Mining wordt nog mooier dankzij een speciale aanbieding voor lezers van Crypto Insiders. Nieuwe klanten krijgen namelijk 500 euro korting op de eerste aankoop. Ook wordt er een vrijblijvend adviesgesprek aangeboden waarmee Nederlanders een mooie kans krijgen om de cryptomarkt te betreden met minder risico.

Ga naar Rollman Mining

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, twijfelt over onverwacht fortuin
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, worstelt met nieuwe realiteit
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Cryptomarkt houdt adem in: Europese Centrale Bank verlaagt rente
Cryptomarkt houdt adem in: Europese Centrale Bank verlaagt rente
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Zeer gewilde crypto op Nederlandse markt nu beschikbaar op Bitvavo
Zeer gewilde crypto op Nederlandse markt nu beschikbaar op Bitvavo
THORChain stijgt explosief, precies zoals crypto-experts voorspelden
Dogecoin-kloon op Ethereum explodeert 900% na Binance-notering
AI-cryptomunten exploderen na aankondiging van Apple
AI-cryptomunten exploderen na aankondiging van Apple
Advertentie