Roy van Krieken Roy van Krieken
3 min. leestijd

Kaspa breekt door: Crypto-giganten tonen interesse in nieuwe munt

Kaspa trekt de aandacht van crypto-miners en whales

s
icon-altcoins
Altcoin nieuws
‘Zware bitcoin correctie dreigt als BTC deze prijs niet houdt’

Foto: krisn.art/Shutterstock

Kaspa (KAS) is de afgelopen maand snel uitgegroeid tot een van de meest besproken altcoins in de cryptowereld. Waar het eerst vooral miners waren die Kaspa ontdekten vanwege de aantrekkelijke winstmarges, begint nu ook een andere groep investeerders zich steeds meer op deze cryptocurrency te richten: de zogenaamde ‘crypto-whales’, oftewel investeerders met grote kapitaalreserves.

De opkomst van Kaspa: Waarom grote investeerders geïnteresseerd raken

In de afgelopen maanden heeft Kaspa een indrukwekkende opmars gemaakt, met een waardestijging van meer dan 400% sinds het begin van het jaar. Dit soort rendement trekt de aandacht van grote spelers in de cryptomarkt, die altijd op zoek zijn naar de volgende grote kans om hun portefeuilles te diversifiëren en te laten groeien.

Een van de meest opvallende voorbeelden van een groot bedrijf dat Kaspa omarmt, is Marathon Digital. Dit bedrijf, dat een van grootste BTC miners ter wereld is, heeft besloten om een significant deel van zijn middelen in te zetten voor het minen van Kaspa. De redenen hiervoor zijn simpel: Kaspa biedt op dit moment betere winstmarges dan BTC, en de technologie heeft het potentieel om een serieuze concurrent te worden in de cryptowereld.

Het feit dat een gigant zoals Marathon Digital ervoor kiest om in Kaspa te investeren, dient als een belangrijk signaal voor andere grote investeerders. Het toont aan dat Kaspa niet zomaar een hype is, maar een serieus project met langdurig groeipotentieel.

Kaspa’s aantrekkingskracht

Hoewel de technologie achter Kaspa zonder twijfel indrukwekkend is, is er meer dat deze altcoin aantrekkelijk maakt voor crypto-whales. De relatief lage adoptiegraad biedt een enorme kans voor vroege investeerders. Met slechts enkele tienduizenden actieve adressen op dit moment, staat Kaspa nog in de kinderschoenen vergeleken met gevestigde namen zoals Bitcoin en Ethereum. Dit betekent dat er nog volop ruimte is voor groei, iets waar grote investeerders gretig op inspringen.

Daarnaast speelt ook de volatiliteit van de cryptomarkt een rol. Veel crypto-whales zijn altijd op zoek naar activa die niet alleen in waarde kunnen stijgen, maar die ook de potentie hebben om hun portefeuilles te beschermen tegen neerwaartse trends in de bredere markt. Kaspa, met zijn sterke groeicijfers en innovatieve technologie, lijkt precies zo’n activa te zijn.

De rol van kleinere miners en bedrijven zoals Rollman Mining

Interessant genoeg blijft Kaspa niet alleen populair onder grote investeerders; ook kleinere miners zien kansen in deze altcoin. En doordat Kaspa hogere winstmarges biedt voor miners, is het nog steeds toegankelijk voor nieuwkomers in de cryptomining. Dit heeft geleid tot een bredere adoptie, wat weer bijdraagt aan de waarde en stabiliteit van de munt.

Bedrijven zoals Rollman Mining spelen hierop in door betaalbare miningmachines aan te bieden en deze te beheren op locaties met gunstige elektriciteitstarieven. Hierdoor kunnen zelfs beginners zonder technische kennis deelnemen aan Kaspa-mining en profiteren van de opbrengsten.

Als je nieuwsgierig bent geworden naar Kaspa mining, is dit misschien wel het moment om er dieper in te duiken, met de hulp van een partij als Rollman Mining wordt dit namelijk vrij eenvoudig gemaakt. En als kers op de taart krijg je nu tijdelijk zelfs 500 euro korting op je eerste aankoop. Onthoud wel: zoals met alle investeringen in crypto, is het cruciaal om je goed te informeren en de risico’s zorgvuldig af te wegen voordat je besluit te investeren of te beginnen met minen.

Ga naar Rollman Mining

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, twijfelt over onverwacht fortuin
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, worstelt met nieuwe realiteit
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Cryptomarkt houdt adem in: Europese Centrale Bank verlaagt rente
Cryptomarkt houdt adem in: Europese Centrale Bank verlaagt rente
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

THORChain stijgt explosief, precies zoals crypto-experts voorspelden
Dogecoin-kloon op Ethereum explodeert 900% na Binance-notering
Zeer gewilde crypto op Nederlandse markt nu beschikbaar op Bitvavo
Zeer gewilde crypto op Nederlandse markt nu beschikbaar op Bitvavo
AI-cryptomunten exploderen na aankondiging van Apple
AI-cryptomunten exploderen na aankondiging van Apple
Advertentie