John van Meer John van Meer
3 min. leestijd

Is de cryptomarkt in een altcoin-seizoen beland? Analyse SUI & ARB

John van meer, de bitcoin consultant, bekijkt de altcoinmarkt

s
icon-altcoins
Altcoin nieuws

Sui heeft een indrukwekkende stijging doorgemaakt, en velen vragen zich af of de altcoin die in deze video behandeld wordt, dezelfde groei zal laten zien. Laten we dit onder de loep nemen. Dit artikel biedt een educatieve koersanalyse, zonder financieel advies. Voor actuele updates kun je terecht in de gratis Telegram- of WhatsApp-groep.

Bitcoin- en cryptofondsen zien instroom van €300 miljoen door renteverlaging
Bitcoin- en cryptofondsen zien instroom van €300 miljoen door renteverlaging

Crypto-altseason of niet?

Een altseason vindt plaats wanneer een groot aantal altcoins sterk stijgt, soms met honderden tot duizenden procenten in een paar weken. Dit is nu nog niet het geval. Slechts een select aantal altcoins presteert goed, maar dit betekent nog geen volwaardig altseason.

Het idee van een altseason hangt sterk samen met de bitcoin-dominantie. Dit verwijst naar het aandeel van de totale cryptomarkt dat in bitcoin (BTC) wordt geïnvesteerd. Wanneer de dominantie van bitcoin daalt, vloeit er meer geld naar altcoins. Een duidelijke daling kan een teken zijn dat een altseason nadert.

Op dit moment zien we echter een opwaartse trend in de bitcoin-dominantie. Dit duidt erop dat de markt nog steeds de voorkeur geeft aan bitcoin, wat suggereert dat we nog even moeten wachten op een volledig altseason.

Advertentie

Sui en Arbitrum: de parels van de markt

Sui (SUI) wordt gezien als een cryptoparel. Op 5 augustus, toen de markt een flinke dip doormaakte, werd Sui rond de $0,479 verhandeld. Sindsdien is de koers met 260% gestegen. Hoewel het volume indrukwekkend is, lijkt het nu geen goed moment om in te stappen. De koers heeft al een sterke stijging doorgemaakt, en een kleine correctie zou gezond zijn. Toch is er potentieel om richting de $2 te gaan als er geen sterke weerstand wordt gebroken.

Arbitrum (ARB) laat een soortgelijk patroon zien. Ook hier is er een falling wedge uitgebroken, wat positief nieuws is voor de lange termijn. Echter, om echt te profiteren, moet de koers de weerstand van $0,62 doorbreken. Pas dan is er ruimte voor verdere groei richting $0,77 of $0,80.

In conclusie, hoewel een volledig altseason nog op zich laat wachten, laten Sui en Arbitrum wel potentie zien. Houd de markten in de gaten en wees voorzichtig met te vroege instapmomenten.

USDC breekt door in Latijns-Amerika: Integratie in Brazilië en Mexico
USDC breekt door in Latijns-Amerika: Integratie in Brazilië en Mexico

Join de “de Bitcoin Consultant” community

John sluit zijn video’s altijd af met “happy trading”, want dat is wat hij voor traders doet: hij maakt de moeilijke materie begrijpelijk middels zijn Youtube video’s en zijn cursusaanbod waardoor traden een “happy” onderneming wordt. Duizenden hebben zijn cursussen al gevolgd en je kunt hier beginnen met de gratis kennismakingscursus. Naast de wekelijkse video’s kun je ook meer updates krijgen in zijn gratis Telegram.

Geen tijd om al het nieuws op de voet te volgen? Luister & volg onze podcast op spotify,  Apple podcast of kijk ‘m terug op Youtube  – Ivan en Raoul praten je helemaal bij.

Deel dit artikel
John van Meer

John is de oprichter van De Bitcoin Consultant en een ervaren Bitcoin consultant. Hij adviseert over investeren in Bitcoin en andere cryptovaluta, van het openen van digitale portemonnees tot veilig investeren in Initial Coin Offerings (ICO’s). Sinds 2018 voorziet hij kijkers van interessante video’s over crypto nieuws en prijsanalyses, geliefd om zijn nuchtere en begrijpelijke benadering.

Net binnen
Trending
arnhemmer-met-miljarden-aan-crypto-wil-niet-op-lijst
Arnhemmer met €3,6 miljard aan crypto wil niet op lijst naast Taylor Swift
Cryptobeurs gehackt: dieven gaan er met tientallen miljoen vandoor
Cryptobeurs gehackt: dieven gaan er met tientallen miljoenen vandoor
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Slecht belastingdienst nieuws: Nieuwe vermogensbelasting in 2027 blijkt onmogelijk
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Crypto nog niet uitgecasht? Je betaalt alsnog belasting
“Einde van crypto-anonimiteit”: AI verandert spelregels voor belastingdiensten
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Zeer gewilde crypto op Nederlandse markt nu beschikbaar op Bitvavo
Zeer gewilde crypto op Nederlandse markt nu beschikbaar op Bitvavo
Nederlandse analist deelt zijn crypto portfolio voor de rest van 2024
Nederlandse analist deelt zijn crypto portfolio voor de rest van 2024
Terra-oprichter boekt grote overwinning, ontwijkt Amerikaanse cel
€40 miljard crypto-drama ten einde: Terraform Labs sluit deuren
Advertentie