Marijn van Leeuwen Marijn van Leeuwen
3 min. leestijd

Donald Trumps cryptomunt is vanaf dinsdag te koop

De WLFI token wordt vanaf dinsdag verkocht aan mensen op de whitelist

Bitcoin-BTC
Dit is er nu bekend over Trumps's nieuwe cryptoproject

Foto: Sir. David/Shutterstock

Een tijdje geleden heeft de familie Trump de wereld op zijn kop gezet door een Decentralised Finance (DeFi) project op te zetten. Volgende week, dinsdag om precies te zijn, zijn ze van plan om te beginnen met de tokenverkoop. Dit tekent een belangrijke stap in het project en de Amerikaanse presidentsverkiezingen, die er over drie weken aan zitten te komen.

Waarom steeg de populaire crypto Sui met 126% in september?
Waarom steeg de populaire crypto Sui met 126% in september?

World Liberty Financial cryptomunt lancering

Afgelopen vrijdag, 11 oktober, plaatste het officiële account van World Liberty Financial op X (Twitter) hoe ze komende dinsdag, 15 oktober, willen beginnen met de verkoop van de World Liberty Financial (WLFI) tokens:

“De openbare verkoop van World Liberty Financial begint op 15 oktober en staat open voor iedereen die in aanmerking komt via de whitelist.”

Uit gegevens van TheBlock blijkt dat de eerste verkoop van WLFI $300 miljoen zal opleveren, van de volledig verwaterde waardering van $1,5 miljard. Op 30 september werd de whitelist van het project geopend. Een dag later deelde het project op X hoe ‘duizenden’ zich hadden aangemeld. Zoals het project afgelopen maand in een livestream zei, worden 63% van WLFI tokens verkocht, 17% gebruikt voor gebruikersbeloningen en 20% voor team compensatie.

Advertisement

Verwachtingen voor Trump-coin

De gokkers op het gedecentraliseerde voorspellingsplatform Polymarket zien Donald Trump als de koploper bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen die op 5 november plaats zullen vinden. Echter, volgens gegevens van de New York Times staat Harris er op het moment het beste voor.

Donald Trump heeft de voorkeur voor de cryptomarkt, maar heeft ook enkele controversiële opmerkingen gemaakt. In eerder cryptonieuws lieten we weten hoe Trump de beruchte oprichter van Silk Road, Ross Ulbricht, vrij wilde laten. Ulbricht was één van de vroege adopters van bitcoin (BTC) en verblijft al jaren in de gevangenis.

Dit heeft gezorgd voor aanzienlijke verdeeldheid binnen de cryptogemeenschap. Ondanks dat een deel Trump steunt, is een groot deel het ook niet eens met de uitspraken van de oud-president, aangezien velen denken dat Trump deze uitspraken alleen maakt om de aandacht van de cryptogemeenschap te krijgen. Dit versterkt de controverse rondom de presidentskandidaat, wat de keuze voor velen nog lastiger maakt wie ze willen ondersteunen. Of deze tactieken van Trump gaan werken, gaan we op 5 november zien.

Laatste uren: Nederlanders kunnen vandaag €50 gratis Bitcoin claimen

Vandaag is de laatste dag waarop Nederlanders €50 aan gratis bitcoin kunnen claimen. Het grootste Bitcoin evenement van Europa vond deze week plaats, waar de groeiende adoptie van Bitcoin weer werd gestimuleerd. OKX biedt alle Nederlanders om deze reden de kans om 50 euro in bitcoin gratis te claimen als ze zich deze week gratis aanmelden. 


€50 gratis bitcoin meepakken

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Marijn van Leeuwen

Marijn van Leeuwen schrijft voor Crypto Insiders sinds augustus 2024. Zijn passie voor schrijven begon al op de middelbare school en werd verder ontwikkeld tijdens zijn studie. Na het verlaten van zijn opleiding Toegepaste Psychologie, verdiepte hij zich in SEO en de wereld van cryptocurrency, met een speciale interesse in Bitcoin en blockchaintechnologie. Marijn focust zich voornamelijk op regulatie en marktupdates, en hoopt lezers te inspireren om meer onderzoek te doen naar crypto.

Net binnen
Trending
Kunnen we nog een knallende bitcoin koers verwachten in 2024?
AI voorspelt bitcoin prijs voor eind 2024
Bitcoin-whale uit 2009 dumpt miljoenen vlak voor Satoshi-onthulling
Bitcoin-whale uit 2009 dumpt miljoenen vlak voor Satoshi-onthulling
Bitcoin houders opgelet: de geschiedenis kan zich gaan herhalen
Bitcoin houders opgelet: de geschiedenis kan zich gaan herhalen
$2 miljard aan bitcoin verplaatst door VS, koers reageert
Cryptomarkt houdt adem in: $4 miljard aan BTC mogelijk te koop
Het grote Bitcoingeheim onthuld, moeten we ons zorgen maken?
Het grote Bitcoingeheim onthuld, moeten we ons zorgen maken?
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

AI-crypto steeg met 160%, dit nieuws zit erachter
AI-crypto stijgt met 160%, dit nieuws zit erachter
Dit zijn onze top 5 crypto's en categorieën om in 2025 te kopen!
Dit zijn onze top 5 crypto’s en categorieën om in 2025 te kopen!
SUI naar $10? Drie crypto om in de gaten te houden
SUI naar $10? Drie crypto om in de gaten te houden
Advertentie