Ivo Melchers Ivo Melchers
3 min. leestijd

Dogwifhat naar $80? Bekende analist is zeker & zo krijg jij gratis crypto

Het handelsplatform OKX trakteert Nederlandse gebruikers

dogwifhat-$WIF
s
icon-altcoins
Altcoin nieuws
Dogwifhat naar $80? Bekende analist is zeker & zo krijg jij gratis crypto

Foto: oatawa/Shutterstock

Memecoins maken opnieuw een opmars in de cryptomarkt, met dogwifhat (WIF) als koploper. Deze op Solana (SOL) gebaseerde memecoin behoort zelfs tot de best presterende cryptomunten van de afgelopen week. Ondanks dat dogwifhat al eerder dit jaar een sterke rally kende, wacht de munt nog steeds op zijn eerste echte bullmarkt. Bekende analist Henrik Zeberg verwacht dat dit elk moment kan gebeuren en voorspelt een ondenkbare stijging tot wel $80.

Hoewel deze voorspelling misschien wat optimistisch lijkt, hebben we in de cryptowereld al vreemdere dingen zien gebeuren. Bij OKX krijgen Nederlanders via Crypto Insiders momenteel 20 euro aan crypto gratis – hier kan je op het moment van schrijven 9 gratis WIF mee claimen, wat in de voorspelling van de analist een waarde van maar liefst 720 euro zou bereiken.

WIF breekt uit ‘ABCDE-consolidatie’

Dogwifhat is al sinds vorige week dinsdag bezig aan een steile opmars. Zoals wel vaker is het niet de enige memecoin die de aandacht trekt, maar stelen de grootste memecoins van de markt gezamenlijk de show. Dit keer neemt WIF het voortouw met een indrukwekkende prijsstijging van 41% over de afgelopen zeven dagen.

Dit maakt WIF zelfs de op één na best presterende top 100-cryptomunt van de afgelopen week, achter ethena (ENA) dat het nog net iets beter heeft gedaan. Andere memecoins staan tevens hoog genoteerd; zo is bonk (BONK) met 38% gestegen, pepe (PEPE) met 35% en shiba inu (SHIB) met 28%.

Volgens Zeberg, een populaire macro-econoom en analist, heeft de recente stijging van WIF de koers uit een zogenaamd ‘ABCDE-consolidatie’ laten breken. Hij verwacht dat de koers een duizelingwekkende stijging van maar liefst 4.000% te wachten staat tot bijna $80, in een opmerkelijke tijdsspanne van slechts iets meer dan een maand.

Realistische voorspelling?

Een voorspelling als deze moet logischerwijs met een korreltje zout genomen worden. Een top 50-munt zoals dogwifhat, met een marktkapitalisatie van miljarden dollars, gaat in iets meer dan een maand niet met duizenden procenten in waarde stijgen. Dat is simpelweg niet realistisch. De coin is van begin dit jaar tot vandaag wél al met bijna 1500% gestegen, dus potentie is er zeker. Maar of het de verwachtingen van deze analist zal halen? Dat is redelijk ver gezocht binnen dit tijdsframe.

Met een koers van $80 zou dogwifhat op een marktkapitalisatie van bijna $80 miljard uitkomen, vergelijkbaar met de huidige waarde van solana. Hoewel dit een vrijwel onmogelijke prestatie lijkt voor de aankomende bullmarkt, is niets uitgesloten in de volatiele cryptomarkt. Aan het begin van het jaar ging WIF ook in korte tijd van bijna nul naar $4,6 miljard aan marktkapitalisatie. En wat dacht je van dogecoin (DOGE) die in de vorige bullmarkt tot een marktkapitalisatie van meer dan $70 miljard steeg.

Wat de koers van WIF ook gaat doen, OKX heeft een nieuwe actie waarbij Nederlandse gebruikers via Crypto Insiders 20 euro aan gratis crypto ontvangen.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een gratis account aan te maken bij OKX  en het verificatieproces te doorlopen. OKX biedt met hun Web3 integratie duizenden coins aan – de coins die zo hard stijgen en dalen, die nog nergens te koop waren? Bij OKX is dit nu mogelijk door deze Web3 koppeling.

Bekijken & Gratis crypto meepakken

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo Melchers is sinds oktober 2022 actief bij Crypto Insiders. Met een bachelor in psychologie, gespecialiseerd in economische psychologie, en een jaar ervaring als fulltime crypto-redacteur, schrijft Ivo met passie over de cryptomarkt. Hij wil Nederlanders helpen de complexe cryptowereld te begrijpen en verstandige investeringskeuzes te maken. Zijn grote interesse in journalistiek en crypto werd met name gewekt door de vorige bullmarket.

Net binnen
Trending
Solana kan met 50% stijgen naar $240 terwijl whales flink inslaan
Cryptobelegger maakt €3 miljoen van €1.200 in slechts 15 dagen
Crypto nog niet uitgecasht? Je betaalt alsnog belasting
“Einde van crypto-anonimiteit”: AI verandert spelregels voor belastingdiensten
Nederlandse cryptobedrijven kunnen nu vergunning aanvragen bij AFM
Crypto’s pump-en-dumpen is vanaf december officieel verboden in Nederland
€35 miljard-fiasco terra was ‘een kaartenhuis dat instortte’
Terra (LUNA): Van €50 miljard naar $0, hoe het gebeurde
Waarom is de prijs van shiba inu zo hard gestegen vandaag?
Waarom is de prijs van shiba inu zo hard gestegen vandaag?
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Solana kan met 50% stijgen naar $240 terwijl whales flink inslaan
Cryptobelegger maakt €3 miljoen van €1.200 in slechts 15 dagen
€35 miljard-fiasco terra was ‘een kaartenhuis dat instortte’
Terra (LUNA): Van €50 miljard naar $0, hoe het gebeurde
Waarom is de prijs van shiba inu zo hard gestegen vandaag?
Waarom is de prijs van shiba inu zo hard gestegen vandaag?
Advertentie