DoopieCash DoopieCash
3 min. leestijd

Dit zijn onze top 5 crypto’s en categorieën om in 2025 te kopen!

Met deze vijf crypto ben jij voorbereid op 2025

Pepe-PEPE Internet Computer-ICP Ethereum-ETH Solana-SOL Bitcoin-BTC more-coins-icon
s
icon-altcoins
Altcoin nieuws

Tegenwoordig zijn er talloze cryptocurrencies en lezen we er veel over in het nieuws. In deze YouTube-video bespreken wij de top 5 cryptocurrencies om in te investeren voor het jaar 2025.

Het doel is om jou inzicht te geven in de potentiële investeringsmogelijkheden in de cryptomarkt en daarbij zal de focus vooral op altcoins zijn..

‘Solana is de grootste rivaal van ethereum’, volgens cryptobank
'Solana is de grootste rivaal van ethereum', volgens cryptobank

De basis voor succesvolle crypto-investeringen

In de video vertellen wij over het belang van een langetermijnvisie bij investeringen, hoewel we beseffen dat het lastig kan zijn in de jonge cryptomarkt. We raden aan om te beginnen met korte termijn trades om zo de risico’s te beheersen, en daarna geleidelijk over te stappen naar langetermijninvesteringen.

Verder is risicobeheer volgens ons van groot belang bij het investeren in cryptocurrencies. Ons advies is om winst te nemen zodra een investering is verdubbeld, zodat je je oorspronkelijke geïnvesteerde bedrag terughaalt. Ook benadrukken we dat technische analyse de basis vormt voor succesvolle investeringen. We leggen uit hoe je entry- en exitpunten kunt bepalen voor trades, en waarom het gebruik van verschillende timeframes essentieel is bij het analyseren van prijsgrafieken.

Advertisement

Ethereum en bitcoin

Op de vijfde plek staat ethereum (ETH), wat volgens ons een must-have is in elke crypto-portefeuille. Het belang van ethereum is groot in het bredere crypto-ecosysteem en daarom voorspellen we dat deze nog hard kan stijgen tegen het begin van 2025.

Op de vierde plek noemen we de koning van de cryptocurrencies: bitcoin (BTC). Bitcoin is volgens ons een essentieel onderdeel van elke crypto-investering en biedt stabiliteit, waardoor het geschikt is voor zowel lange termijn investeren als dagelijkse trades.

Solana is een crypto voor rommel en oplichting, zegt ex-geheim agent
Solana is een crypto voor rommel en oplichting, zegt ex-geheim agent

AI- en DeFi-coins

Daarna richten we de aandacht op Artificial Intelligence-coins, oftewel AI-coins. Wij verwachten dat AI-coins een blijvende trend zijn in de cryptomarkt, en we zoomen specifiek in op internet computer (ICP). We delen voorbeelden van eerdere ICP-analyses die hebben geleid tot winstgevende trades.

Op de tweede plaats staan decentralized finance (DeFi)-coins. Wij zijn enthousiast over DeFi-coins, een belangrijke sector binnen de cryptomarkt. Solana (SOL) noemen we als een interessante optie en we laten zien hoe technische analyses werken op de grafiek van SOL.

Nummer 1: memecoins

Tot slot zien wij grote potentie in memecoins vanwege hun hoge volatiliteit. We benoemen specifiek pepe (PEPE) als een interessante optie met veel momentum, vooral omdat deze munt het afgelopen jaar al enorme stijgingen heeft laten zien.

Leer bitcoin traden met DoopieCash

DoopieCash biedt een breed scala aan mogelijkheden voor iedereen die wil leren traden. Voor de echte beginners is er de gratis cursus crypto trading. Deze cursus is speciaal ontworpen om beginners te helpen en mee te nemen in de wereld van cryptocurrencies.

Voor degenen die al enige ervaring hebben of meer willen leren, biedt DoopieCash Trading Leerprogramma’s. Deze programma’s zijn geen basis- of allroundcursussen met veel onnodige onderwerpen, maar twee makkelijk te volgen en zelf ontworpen trading systemen. De mannen van DoopieCash hebben dus voor ieder wat wils!

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
DoopieCash

Berry en Chris zijn de oprichters van DoopieCash, de grootste Online Trading Community van Nederland en België. Sinds 2018 delen ze dagelijks hun kennis en ervaring via hun YouTube-kanaal. Met meer dan 20 jaar gezamenlijke ervaring in traden en investeren, richt DoopieCash zich op het zorgvuldig overbrengen van kennis aan ambitieus Nederland, waarbij risicomanagement centraal staat. Naast hun artikelen bij Crypto Insiders, delen ze hun inzichten over traden en investeren via meerdere social media platforms.

Net binnen
Trending
Bitcoin-whale uit 2009 dumpt miljoenen vlak voor Satoshi-onthulling
Bitcoin-whale uit 2009 dumpt miljoenen vlak voor Satoshi-onthulling
Bitcoin houders opgelet: de geschiedenis kan zich gaan herhalen
Bitcoin houders opgelet: de geschiedenis kan zich gaan herhalen
Man verliest 7000 bitcoins met één verkeerde worp, €424 miljoen weg
Man verliest 7000 bitcoins met één verkeerde worp, €424 miljoen weg
$2 miljard aan bitcoin verplaatst door VS, koers reageert
Cryptomarkt houdt adem in: $4 miljard aan BTC mogelijk te koop
Het grote Bitcoingeheim onthuld, moeten we ons zorgen maken?
Het grote Bitcoingeheim onthuld, moeten we ons zorgen maken?
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

cryptobelegger miljonair in 3 dagen
Cryptomiljonair in drie dagen? Anonieme belegger kreeg het voor elkaar
Solana is een crypto voor rommel en oplichting, zegt ex-geheim agent
Solana is een crypto voor rommel en oplichting, zegt ex-geheim agent
AI-crypto steeg met 160%, dit nieuws zit erachter
AI-crypto stijgt met 160%, dit nieuws zit erachter
Advertentie