Ivo Melchers Ivo Melchers
3 min. leestijd

Deze 10x crypto gems op Bitvavo kan je voor minder dan €1 kopen

De bullmarkt biedt grote kansen voor DOGS (DOGS) en TokenFi (TOKEN)

s
icon-altcoins
Altcoin nieuws
Deze 10x crypto gems op Bitvavo kan je voor minder dan €1 kopen

Foto: T. Schneider/Shutterstock

De Nederlandse cryptobeurs Bitvavo trekt miljoenen Nederlandse crypto-investeerders, en dat is niet zonder reden. Met meer dan 300 verschillende cryptovaluta is er voor iedereen wel iets te vinden. Van de bekende toppers zoals bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) tot verborgen juweeltjes die nog voor een prikkie te koop zijn.

Bitvavo biedt talloze ‘crypto gems’ die de potentie hebben om de komende bullmarkt door het dak te gaan. Maak vandaag nog een account aan en ontvang gratis €10 om direct mee aan de slag te gaan

DOGS (DOGS)

De allereerste cryptomunt is pas sinds vorige maand op de markt maar Bitvavo was er als de kippen bij om de munt toe te voegen aan zijn ruime crypto-aanbod, zoals vermeld werd in het crypto nieuws. Het gaat om de Telegram memecoin DOGS (DOGS), dat direct veel aandacht heeft getrokken in de cryptowereld.

De DOGS-token ‘leeft’ op de TON (The Open Network) blockchain, bekend van Telegram en de toncoin (TON) crypto, en staat nauw verbonden met de berichtendienst.

De hondenmunt treedt in de voetsporen van bekende projecten als Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) maar kan tevens flink meeliften op de immense community van Telegram, dat wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers telt.

De memecoin is ontworpen om trouwe en actieve Telegram-gebruikers te belonen op basis van hun accountleeftijd en activiteit.

Memecoins zijn razend populair onder crypto-investeerders, en DOGS lijkt perfect gepositioneerd om van deze trend te profiteren – met een sterke focus op het opbouwen van een hechte en loyale community via Telegram.

DOGS staat momenteel genoteerd op plek 135 binnen de cryptomarkt met een marktkapitalisatie van ruim $445 miljoen. Bij de grootste memecoins van de markt lopen de marktkapitalisaties op tot miljarden dollars, dus waarom zou DOGS niet hetzelfde succes kunnen behalen?

TokenFi (TOKEN)

De volgende cryptomunt lift juist weer heel erg mee op de groeiende interesse richting Real World Assets (RWA) tokenization. En dat is TokenFi (TOKEN).

TokenFi is een alles-in-één platform dat het tokenisatieproces – het omzetten van (fysieke) activa in blockchain-gebaseerde tokens – vereenvoudigt.

Met TokenFi is het maken van tokens op de Ethereum blockchain en de BNB Chain kinderspel. Er hoeft namelijk geen code te worden geschreven en het biedt een gebruiksvriendelijk interface.

Met de grootse verwachtingen van de RWA-markt – die tegen 2030 naar verwachting $16 biljoen zal bedragen – zou TokenFi uit kunnen groeien tot een grote speler op de cryptomarkt. Met een huidige marktkapitalisatie van ‘slechts’ $60 miljoen, is er nog heel veel ruimte voor groei.

10 euro gratis crypto

Naast DOGS en TOKEN beschikt Bitvavo, de grootste cryptobeurs van Nederland, over nog veel meer veelbelovende tokens die nu nog voor een habbekrats te koop zijn. Nu we ons historisch gezien aan de start van een nieuwe bullmarkt bevinden, liggen de kansen voor het oprapen.

In samenwerking met Bitvavo ontvangt iedere nieuwe gebruiker tijdelijk 10 euro aan gratis crypto. Deze kun je uitgeven aan DOGS, TOKEN, of welke cryptomunt je maar wilt. Zo werkt het:

  1. Maak nu gratis een Bitvavo-account aan via onderstaande link
  2. Ontvang direct €10 crypto naar keuze cadeau
  3. Geniet van 7 dagen gratis handelen tot wel €10.000 aan transacties

Een ideaal startschot om laagdrempelig en makkelijk het ruime aanbod aan crypto gems te verkennen. Of je nu een beginner bent of een ervaren trader, deze kans wil je meepakken.

Pak 10 euro gratis

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo Melchers is sinds oktober 2022 actief bij Crypto Insiders. Met een bachelor in psychologie, gespecialiseerd in economische psychologie, en een jaar ervaring als fulltime crypto-redacteur, schrijft Ivo met passie over de cryptomarkt. Hij wil Nederlanders helpen de complexe cryptowereld te begrijpen en verstandige investeringskeuzes te maken. Zijn grote interesse in journalistiek en crypto werd met name gewekt door de vorige bullmarket.

Net binnen
Trending
arnhemmer-met-miljarden-aan-crypto-wil-niet-op-lijst
Arnhemmer met €3,6 miljard aan crypto wil niet op lijst naast Taylor Swift
Cryptobeurs gehackt: dieven gaan er met tientallen miljoen vandoor
Cryptobeurs gehackt: dieven gaan er met tientallen miljoenen vandoor
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Slecht belastingdienst nieuws: Nieuwe vermogensbelasting in 2027 blijkt onmogelijk
Crypto nog niet uitgecasht? Je betaalt alsnog belasting
“Einde van crypto-anonimiteit”: AI verandert spelregels voor belastingdiensten
Satoshi's reden voor Bitcoin limiet van 21 miljoen onthuld in e-mail
Beweging door Satoshi? Bitcoin wallet ontwaakt na 15 jaar
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Nederlandse analist deelt zijn crypto portfolio voor de rest van 2024
Nederlandse analist deelt zijn crypto portfolio voor de rest van 2024
Terra-oprichter boekt grote overwinning, ontwijkt Amerikaanse cel
€40 miljard crypto-drama ten einde: Terraform Labs sluit deuren
Waarom is de prijs van shiba inu zo hard gestegen vandaag?
Waarom is de prijs van shiba inu zo hard gestegen vandaag?
Advertentie