Dylan Laat Dylan Laat
3 min. leestijd

Data van dogwifhat ontploft: ‘niemand is klaar voor deze omslag’

Analisten zijn enthousiast over de open interest van dogwifhat (WIF).

dogwifhat-$WIF
s
icon-altcoins
Altcoin nieuws
Data van dogwifhat ontploft: 'niemand is klaar voor deze omslag'

Foto: CoinMarketCap

Dogwifhat (WIF) begon 2024 met uitstekende prestaties rond eind februari/begin maart, maar kelderde na een piek weer naar beneden. Nu lijkt er weer een koersommekeer mogelijk te zijn nu de Open Interest (OI) omhoog schiet.

Stijgende open interest voor WIF

Sinds 31 augustus is de open interest van dogwifhat met 16% gestegen naar $231,48 miljoen, volgens gegevens van CoinGlass. Open interest vertegenwoordigt het totale aantal futurescontracten op basis van dogwifhat nog moeten worden afgewikkeld of aflopen. 

De koers van WIF is sinds een piek op 24 augustus met ongeveer 23% gedaald tot $1,53 op het moment van schrijven. Echter, sommige handelaren zijn van mening dat WIF toe is aan een herstel naar $2,40, wat een niveau is dat sinds 30 juli niet meer gezien is. 

Herstel voor populaire crypto dogwifhat

Een analist heeft op X (Twitter) zijn verwachting over WIF gedeeld:

Hierin schreef hij:

“Perfecte channel retest op WIF. Niemand is klaar voor de V reversal die gaat gebeuren.”

Sinds 4 september heeft WIF een totaal handelsvolume van $327,6 miljoen geregistreerd. Dat is ongeveer het dubbele van dat van Shiba Inu, de op één na grootste memecoin qua marktkapitalisatie. Deze werd in dezelfde periode van 24 uur voor $160,5 miljoen verhandeld.

Intussen deelde cryptohandelaar zer0 het volgende op X:

“WIF lijkt klaar te zijn voor de volgende stap omhoog. Staat de hoed nog op?”

Sterk begin van het jaar voor memecoin WIF

WIF begon het jaar erg sterk met een hoogste punt ooit van $4,70 op 31 maart. Rond die tijd deden analisten oproepen dat de prijs zelfs nog zou kunnen verdubbelen. 

Rond de tijd dat WIF de hoogste prijzen bereikte, werd er een crowdfundingcampagne opgezet om de dogwifhat mascotte op de Las Vegas sphere te krijgen, zoals we in eerder crypto nieuws lieten weten.

Er werd bijna $700.000 ingezameld, maar de mascotte is nog niet op de sphere verschenen, wat het vertrouwen van de gemeenschap heeft geschaad. De organisatoren hebben er nog wel vertrouwen in dat het gaat gebeuren.

Maar waar blijft die crypto bullrun nou?

In onze nieuwe podcast op Spotify of Apple podcast bespreken onze hosts het laatste crypto nieuws, en waar ingezoomd wordt op de meest gestelde vraag: Waar blijft de bitcoin bullmarkt nou? Ivan en Raoul duiken dieper in de Bitcoin cycles. Hoe ver zitten we van een ‘normale’ cycle af, en wat kunnen we verwachten van de bullmarkt? Luister en volg onze podcast om up-to-date te blijven.

Anycoin Direct geeft de eerste 1.000 Nederlanders 1.5 miljoen PEPE cadeau

De meme-coin gekte is de wereld nog steeds niet uit. Waar PEPE sinds begin dit jaar al 450% is gestegen. Of deze hype blijvend is, valt nog te bezien. Maar met het gratis PEPE-aanbod van onze partner kun je in ieder geval zonder risico deelnemen aan deze opwindende ontwikkeling. Het is een unieke kans om te ontdekken wat de wereld van crypto te bieden heeft.

Nieuwe gebruikers ontvangen maar liefst 1 miljoen PEPE volledig gratis. Een mooie kans om kennis te maken met de wereld van meme-coins zonder eigen geld te riskeren.

1.5 miljoen gratis PEPE meepakken

Geen tijd om al het nieuws op de voet te volgen? Luister & volg onze podcast op spotify,  Apple podcast of kijk ‘m terug op Youtube  – Ivan en Raoul praten je helemaal bij.

Deel dit artikel
Dylan Laat

Dylan Laat is sinds augustus 2020 redacteur bij Crypto Insiders. Met een achtergrond in informatietechnologie en financiën, en sinds 2019 actief in de cryptowereld, specialiseert hij zich in decentralisatie en crypto nieuws. Dylan begon samen met zijn vader met investeren in cryptocurrency en brengt nu zijn expertise en passie over naar een breder publiek.

Net binnen
Trending
Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, twijfelt over onverwacht fortuin
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, worstelt met nieuwe realiteit
Bitcoin-eenjaar-geleden-rekensom-wat-1000euro
Rekensom: Wat €1000 in Bitcoin een jaar geleden nu waard zou zijn
Bitcoin op scherp, zet woensdag en donderdag in je agenda
Bitcoin op scherp, zet woensdag en donderdag in je agenda
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, twijfelt over onverwacht fortuin
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, worstelt met nieuwe realiteit
‘Apple CEO’ belooft je Bitcoin te verdubbelen tijdens iPhone 16 onthulling
Failliete cryptobeurs heeft nog $1 miljard aan solana over
Failliete cryptobeurs heeft nog $1 miljard aan solana over
Advertentie