Roy van Krieken Roy van Krieken
3 min. leestijd

Cryptoproject DUCATA lanceert bijna: investeerders massaal geïnteresseerd

s
icon-altcoins
Altcoin nieuws
programatic money - ducata

Foto: Shutterstock/Bro Crock

DUCATA staat op het punt een revolutie te ontketenen in de wereld van crypto met de lancering van hun innovatieve DUCA munt. Deze lancering, gepland voor 10 juli op het Arbitrum-netwerk trekt al een tijdje de aandacht van investeerders wereldwijd, en in dit artikel lees je waarom.

DUCA – een nieuwe standaard

DUCA is ontworpen als een stabiel alternatief voor traditionele valuta’s. Het biedt een betrouwbare manier om waarde te behouden, zelfs in een volatiele markt. Dit project, dat meer dan vijf jaar in ontwikkeling is geweest, heeft als doel de verdeling van welvaart eerlijker te maken en armoede te bestrijden. De waarde van DUCA wordt maandelijks aangepast op basis van internationale valuta, waardoor het beschermd is tegen inflatie en stabiel blijft. Dit maakt DUCA een betrouwbare manier om waarde op te slaan.

Daarnaast biedt DUCA een passief inkomen zonder dat je je fondsen hoeft vast te zetten. Dit betekent dat je rente ontvangt op je DUCA-bezit, zonder extra handelingen. Het systeem zorgt ervoor dat er altijd meer onderpand is dan de uitgegeven waarde van de munten, wat extra zekerheid biedt. Verder is DUCA volledig gedecentraliseerd, wat betekent dat geen enkele centrale partij controle heeft over het project, in tegenstelling tot sommige bekende stablecoins zoals USDT en USDC. Dit maakt DUCA veiliger en minder vatbaar voor censuur of misbruik.

Voorbereidingen voor de lancering op Arbitrum

Het DUCATA-team werkt onvermoeibaar om alles perfect te laten verlopen voor de officiële lancering van het DUCA Reflexivity Protocol op 10 juli 2024. Dit omvat het opzetten van samenwerkingen, het betrekken van DeFi-communities en het werken met Key Opinion Leaders om de voordelen van DUCA te demonstreren. De keuze voor een Alpha Lancering op de Arbitrum chain is een strategische zet, omdat dit netwerk lagere gas fees en een actief DeFi-ecosysteem biedt, wat bijdraagt aan een efficiënte en effectieve start van het protocol.

De Alpha Lancering op Arbitrum betekent dat het protocol volledig wordt gelanceerd in een gecontroleerde omgeving voordat het wordt uitgebreid naar het Ethereum Mainnet. Arbitrum biedt niet alleen lagere kosten, maar heeft ook een sterke DeFi-community die perfect aansluit bij de doelen van DUCATA. Dit zorgt voor een efficiënte en effectieve start van het protocol.

Een belangrijk aspect van de lancering is de hoge yield die DUCA in het begin zal bieden, variërend van 500% tot 2000%. Dit betekent dat vroege investeerders uitzonderlijke rendementen kunnen verwachten zonder hun fondsen te hoeven vergrendelen of staken. De DUCA Yield wordt elk uur uitbetaald, zodat investeerders snel resultaat zien.

Laatste kans voor de pre-sale

Met minder dan een week te gaan tot de lancering, is dit het ideale moment om deel te nemen aan de DCM presale. De huidige prijs voor DCM in de pre-sale is $0.95, terwijl de prijs na de lancering voor nieuwe DCM begint bij $7.25. Dit biedt een unieke kans om vroeg in te stappen tegen een aanzienlijke korting.

Door deel te nemen aan de pre-sale, verzeker je niet alleen je plaats met DCM tegen een gereduceerde prijs, maar draag je ook bij aan de initiële kapitaalinstroom die het ecosysteem zal versterken. Met de officiële lancering op 10 juli op Arbitrum, is dit het ideale moment om te investeren in DUCA. Doe mee aan de pre-sale en profiteer van aanzienlijke kortingen en help de basis te leggen voor een betere financiële toekomst voor iedereen. .

Ga naar de DUCATA presale

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
Stokoude bitcoin whale komt tot leven, maakt gigantische winst
Cryptomysterie: $233 miljard aan bitcoin spoorloos verdwenen
Crypto beurs Binance lovend over vooroplopend crypto land
Midden-Oosten ontketent crypto-storm: $338 miljard omgezet
€35 miljard-fiasco terra was ‘een kaartenhuis dat instortte’
Terra (LUNA): Van €50 miljard naar $0, hoe het gebeurde
Langverwachte stap in crypto door PostNL: opvallende verkoop vandaag gestart
Langverwachte stap in crypto door PostNL: opvallende verkoop vandaag gestart
XRP crasht: SEC gaat in hoger beroep tegen Ripple
XRP crasht: SEC gaat in hoger beroep tegen Ripple
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Langverwachte stap in crypto door PostNL: opvallende verkoop vandaag gestart
Langverwachte stap in crypto door PostNL: opvallende verkoop vandaag gestart
Langverwachte nieuwe crypto nu verhandelbaar, voor deze prijs
Langverwachte nieuwe crypto nu verhandelbaar, voor deze prijs
Deze memecoins worden massaal verhandeld op Bitvavo
Deze memecoins worden massaal verhandeld op Bitvavo
Advertentie