Ivo Melchers Ivo Melchers
3 min. leestijd

Cryptobeurs maakt eerste 1.000 Nederlanders die zich aanmelden PEPE miljonair

1,5 miljoen PEPE voor de eerste 1.000 nieuwe Nederlandse gebruikers

s
icon-altcoins
Altcoin nieuws
Bitcoin crash: crypto markt met $200 miljard gedaald

Foto: lupmotion/Shutterstock

Als crypto-investeerder heb je vast ervaren hoe snel de hype in de markt kan opvlammen en weer uitdoven. Memecoins zijn daar het perfecte voorbeeld van. Soms staan ze in het middelpunt van de belangstelling met prijzen die naar astronomische hoogten schieten, maar even later verdwijnen ze weer in de schaduw. Pepe (PEPE) is een van de memecoins die het afgelopen jaar verschillende keren de show heeft gestolen, maar waar je nu opvallend weinig van hoort.

Of PEPE in de toekomst weer in de schijnwerpers zal komen te staan is natuurlijk onzeker, maar de Nederlandse crypto broker Anycoin Direct biedt je in ieder geval de mogelijkheid om je hierop voor te bereiden. De eerste 1.000 nieuwe gebruikers ontvangen namelijk 1,5 miljoen PEPE gratis. Maak snel een account aan om van deze unieke actie te profiteren.

PEPE zet cryptowereld op z’n kop

Memecoins hebben dit jaar tot twee keer toe de cryptowereld weten te verbazen. De eerste keer was in februari/maart, toen bitcoin (BTC) een enorme stijging doormaakte tot boven de $70.000. In die periode namen memecoins opvallend genoeg de leiding in de markt.

PEPE maakte destijds een onverwachte opmars in de cryptomarkt en veroverde in korte tijd een plek aan de top. Binnen iets meer dan twee weken steeg de koers met meer dan 1.000%. Sindsdien is de munt, geïnspireerd door Pepe the Frog, uitgegroeid tot de derde grootste memecoin, na shiba inu (SHIB) en dogecoin (DOGE).

In mei werd de cryptomarkt overspoeld door een nieuwe golf van meme-manie, waarin PEPE het voortouw nam met een opmars van honderden procenten in zo’n vijf weken tijd. De koers verbrak ruimschoots zijn all-time high, terwijl veel andere altcoins hier nog niet eens van durfden te dromen. Sindsdien is het echter alleen nog maar bergafwaarts gegaan met de kikkermunt. PEPE is hierin echter geen uitzondering. De bitcoin koers is de afgelopen maanden hard gekelderd, om nog maar niet te spreken over de dramatische resultaten van altcoins.

Anycoin Direct geeft 1,5 miljoen PEPE weg

PEPE staat inmiddels bekend in de cryptowereld als een munt die onverwachts enorme waardestijgingen kan doormaken. Zo werd de memecoin bij velen bekend toen hij slechts enkele maanden na zijn lancering in slechts drie dagen tijd met maar liefst 21.000% steeg.

Uiteraard komt het investeren in PEPE niet geheel zonder risico’s. Het moet niet vergeten worden dat het project letterlijk als grap is gelanceerd en geen enkele onderliggende waarde heeft. PEPE verschilt hierin niets met welke andere memecoin dan ook, maar we weten allemaal hoe erg deze niche wordt geliefd door de cryptogemeenschap.

In dat opzicht blijft PEPE een boeiend project om in de gaten te houden, vooral als bitcoin binnenkort zijn langverwachte bullmarkt ingaat. Met de koers van PEPE die momenteel bijna 60% onder zijn recordhoogte ligt, zou een nieuwe explosieve stijging mogelijk aantrekkelijke rendementen kunnen opleveren. Anycoin Direct wil lezers van Crypto Insiders in ieder geval niet de boot laten missen, en biedt een bijzondere actie.

De eerste 1.000 mensen die zich aanmelden bij Anycoin Direct ontvangen direct na de eerste aankoop 1,5 miljoen PEPE-tokens. Een perfecte gelegenheid om een gokje te wagen in de wereld van memecoins zonder eigen geld op het spel te zetten.

pak 1,5 miljoen gratis PEPE

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo Melchers is sinds oktober 2022 actief bij Crypto Insiders. Met een bachelor in psychologie, gespecialiseerd in economische psychologie, en een jaar ervaring als fulltime crypto-redacteur, schrijft Ivo met passie over de cryptomarkt. Hij wil Nederlanders helpen de complexe cryptowereld te begrijpen en verstandige investeringskeuzes te maken. Zijn grote interesse in journalistiek en crypto werd met name gewekt door de vorige bullmarket.

Net binnen
Trending
Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, twijfelt over onverwacht fortuin
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, worstelt met nieuwe realiteit
Bitcoin-eenjaar-geleden-rekensom-wat-1000euro
Rekensom: Wat €1000 in Bitcoin een jaar geleden nu waard zou zijn
Bitcoin op scherp, zet woensdag en donderdag in je agenda
Bitcoin op scherp, zet woensdag en donderdag in je agenda
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, twijfelt over onverwacht fortuin
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, worstelt met nieuwe realiteit
‘Apple CEO’ belooft je Bitcoin te verdubbelen tijdens iPhone 16 onthulling
Failliete cryptobeurs heeft nog $1 miljard aan solana over
Failliete cryptobeurs heeft nog $1 miljard aan solana over
Advertentie