Roy van Krieken Roy van Krieken
3 min. leestijd

Crypto stamp wint al jaren aan populariteit onder crypto investeerders

PostNL en bpost zetten stappen in crypto, en niet zonder resultaat

s
icon-altcoins
Altcoin nieuws

De unieke crypto stamp van PostNL is terug, en ook België kondigde als eerste keer aan om een crypto stamp te lanceren. Een week geleden startte de verkoop van de nieuwste editie, en om dit te vieren worden er crypto stamps gratis weggegeven door Crypto Insiders! Lees verder om te ontdekken hoe je gratis kans maakt op de populaire en iets wat mystieke derde crypto stamp. 

Sinds de verkoop een week geleden begon in Nederland is de belangstelling voor de nieuwste crypto stamp groot. Deze speciale postzegel, die zowel fysiek als digitaal als non-fungible token (NFT) bestaat, combineert traditioneel verzamelen met moderne crypto-technologie. De postzegel is eenvoudig te bestellen met iDEAL en wordt, samen met de digitale NFT, bij je thuisbezorgd—een unicum in de wereld van crypto. De prijs komt overeen met de kosten van aangetekende verzending in Nederland of België (afhankelijk welke Crypto Stamp je hebt gekocht natuurlijk), waardoor je de postzegel ook daadwerkelijk kunt gebruiken voor het versturen van aangetekende post.

crypto stamp draak postnl bpost

Succes van voorgaande edities en prijsvraag

Eerdere edities van de crypto stamp waren een doorslaand succes. De eerste versie was binnen enkele minuten uitverkocht, inclusief de exclusieve gouden variant. De tweede editie herhaalde dit succes; ook hier waren de gouden exemplaren razendsnel weg. De derde editie is nog beschikbaar, maar ook hier krimpt het aanbod dagelijks. Deze schaarste en het potentieel voor waardestijging maken de crypto stamp bijzonder aantrekkelijk voor investeerders.

Om deze populariteit te vieren, organiseren we in samenwerking met PostNL en bpost de komende weken een wedstrijd. Elke week zal een nieuwsartikel een prijsvraag bevatten. Geef jij het goede antwoord dan ga jij wellicht met de prijs naar huis. Elke week worden er namelijk 3 crypto stamps weggegeven. Hieronder volgt de eerste vraag:

Hoeveel mensen hebben ooit een crypto stamp gekocht? 

Houd onze website in de gaten voor de volgende vragen en vergroot je kans op dit unieke verzamelobject.

Beperkte oplage van de ‘crypto stamp 3’

De oplage is beperkt en de verkoop gaat razendsnel. Dit maakt het extra spannend voor verzamelaars en investeerders. De combinatie van fysieke en digitale verzamelobjecten, en de mogelijkheid tot waardestijging, maakt de crypto stamp tot een uniek fenomeen in zowel de filatelistische als de crypto-gemeenschap.

Wil je zelf een crypto stamp bemachtigen? De Nederlandse crypto stamp is nog steeds verkrijgbaar en eenvoudig te bestellen via de officiële website van PostNL. Koop de Nederlandse crypto stamp met iDEAL en sluit je aan bij de groeiende groep verzamelaars en investeerders. De crypto stamp is niet alleen in Nederland, maar ook in België, Luxemburg en Oostenrijk verkrijgbaar. Nederlanders kunnen ook de Belgische crypto stamp bemachtigen door een mail te sturen naar [email protected]. Belgen kopen de Belgische Crypto Stamp eenvoudig met Bancontact op de eShop website van bpost.

De crypto stamp blijft aan populariteit winnen en biedt zowel investeerders als verzamelaars een unieke kans. Met de prijsvraag kun je bovendien een exemplaar winnen, dus mis deze gelegenheid niet en doe mee.

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
Bitcoin-whale uit 2009 dumpt miljoenen vlak voor Satoshi-onthulling
Bitcoin-whale uit 2009 dumpt miljoenen vlak voor Satoshi-onthulling
Bitcoin houders opgelet: de geschiedenis kan zich gaan herhalen
Bitcoin houders opgelet: de geschiedenis kan zich gaan herhalen
Man verliest 7000 bitcoins met één verkeerde worp, €424 miljoen weg
Man verliest 7000 bitcoins met één verkeerde worp, €424 miljoen weg
Het grote Bitcoingeheim onthuld, moeten we ons zorgen maken?
Het grote Bitcoingeheim onthuld, moeten we ons zorgen maken?
Bitcoin-Kurs schießt in die Höhe – Fed senkt Zinsen überraschend um 0,5 %
Bitcoin koers krijgt steun van onverwachte economische factoren
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

cryptobelegger miljonair in 3 dagen
Cryptomiljonair in drie dagen? Anonieme belegger kreeg het voor elkaar
Solana is een crypto voor rommel en oplichting, zegt ex-geheim agent
Solana is een crypto voor rommel en oplichting, zegt ex-geheim agent
Waarom stijgen memecoins zo hard vandaag?
Waarom stijgen memecoins zo hard vandaag?
Advertentie