Corné Marchand Corné Marchand
3 min. leestijd

Crypto Journaal: gaat XRP de bullrun missen, bitcoin-oprichter exposed?

Een rollercoaster voor XRP-houders, en de man achter bitcoin ontdekt?

Bitcoin-BTC XRP-XRP
s
icon-altcoins
Altcoin nieuws

Vandaag nemen we een kijkje naar de meest recente crypto-ontwikkelingen, waaronder het nieuws over Ripple (XRP), dat velen verraste door misleidende informatie. Bitcoin (BTC) heeft een lichte daling doorgemaakt, maar is snel hersteld en laat een ‘Higher Low’ zien, wat duidt op een opwaartse trend. Daarnaast bespreken we de status van verschillende altcoins en enkele opmerkelijke updates over cryptomarkten.

Bitcoin: nieuwe trends en ETF ontwikkelingen

Bitcoin toont zich wederom veerkrachtig. Na een kleine correctie lijkt de koers zich klaar te maken voor een nieuwe opwaartse trend, mogelijk richting de oude all-time high. De markt ziet er gezond uit, en de Fear & Greed Index blijft stabiel op 50, wat aangeeft dat investeerders neutraal zijn. Daarnaast hebben de recente Bitcoin ETF’s een rode week achter de rug, maar er wordt verwacht dat deze de komende weken zullen toenemen, gezien de groeiende interesse in spot Bitcoin ETF’s van giganten zoals BlackRock en Fidelity.

Wat betreft het algehele rendement blijft bitcoin dit jaar de best presterende belegging. Diverse grafieken wijzen erop dat we nog ver van de top van de bullmarkt zijn, wat optimisme geeft voor de toekomst. Nieuwe netwerkupdates voor Bitcoin hebben bovendien de beveiliging en prestaties verbeterd, wat essentieel is voor de adoptie op de lange termijn.

XRP in de problemen met de SEC

De rechtszaak van de SEC tegen Ripple blijft maar duren. De recente poging van de SEC om in beroep te gaan, zorgt voor onzekerheid over de voorgestelde XRP ETF van Bitwise. Hoewel Ripple in Dubai een licentie heeft weten te bemachtigen, blijft de situatie in de Verenigde Staten gespannen, waardoor de toekomstige groei van XRP wordt beperkt. Voor nu lijkt het erop dat XRP nog niet zal profiteren van de bullmarkt zoals andere altcoins dat doen.

In ander nieuws: Tether (USDT) werkt aan oplossingen om te voldoen aan de Europese MiCA-wetgeving, en Visa heeft bevestigd dat ze bezig zijn met een platform voor stablecoins. Daarnaast heeft Ripple concurrentie van Swift, dat plannen heeft om vanaf 2025 met digitale activa te experimenteren. Dit roept vragen op over de toekomst van Ripple’s marktaandeel.

Vooruitblik en economische agenda

In de komende dagen zullen de FOMC Meeting Minutes, CPI, unemployment claims, en PPI gegevens naar buiten komen, die waarschijnlijk de volatiliteit in de markt zullen verhogen. In de eurozone is de ECB bezig met de ontwikkeling van hun eigen CBDC (digitale euro), die waarschijnlijk ná deze bullmarkt geïntroduceerd zal worden.

We zullen deze ontwikkelingen blijven volgen. Like, deel en abonneer voor meer updates over de cryptowereld, en tot in de volgende aflevering!

Waarom stijgt FTT crypto van FTX zo hard?
Waarom stijgt FTT crypto van FTX zo hard?

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné zijn slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!

Als onafhankelijk nieuwsplatform is ons doel jou op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in de cryptowereld. Volg ons gratis op Google News om ons te ondersteunen en zorg ervoor dat je altijd direct het laatste nieuws ontvangt.

Deel dit artikel
Corné Marchand

Corné is sinds 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Eind 2020 begon hij YouTube-video’s te maken over diverse crypto-projecten en zijn methodes, wat resulteerde in een platform met 85 duizend abonnees. Zijn dagelijkse posts en stories op Instagram trekken veel aandacht. Begin 2021 lanceerde hij zijn Cryptonite-training, waar al meer dan 3.500 leden aan hebben deelgenomen. Corné’s missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen goed voorbereid en winstgevend de cryptowereld in te stappen.

Net binnen
Trending
Man verliest 7000 bitcoins met één verkeerde worp, €424 miljoen weg
Man verliest 7000 bitcoins met één verkeerde worp, €424 miljoen weg
Stokoude bitcoin whale komt tot leven, maakt gigantische winst
Cryptomysterie: $233 miljard aan bitcoin spoorloos verdwenen
Langverwachte stap in crypto door PostNL: opvallende verkoop vandaag gestart
Langverwachte stap in crypto door PostNL: opvallende verkoop vandaag gestart
XRP crasht: SEC gaat in hoger beroep tegen Ripple
XRP crasht: SEC gaat in hoger beroep tegen Ripple
Het grote Bitcoingeheim onthuld, moeten we ons zorgen maken?
Het grote Bitcoingeheim onthuld, moeten we ons zorgen maken?
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Langverwachte stap in crypto door PostNL: opvallende verkoop vandaag gestart
Langverwachte stap in crypto door PostNL: opvallende verkoop vandaag gestart
Langverwachte nieuwe crypto nu verhandelbaar, voor deze prijs
Langverwachte nieuwe crypto nu verhandelbaar, voor deze prijs
Deze memecoins worden massaal verhandeld op Bitvavo
Deze memecoins worden massaal verhandeld op Bitvavo
Advertentie