Erik Juffermans Erik Juffermans
2 min. leestijd

Nederlandse exchange list ’s werelds eerste gedecentraliseerde AI coin

Foto: Shutterstock/Maurice NORBERT

Coinmerce, een crypto exchange van Nederlandse bodem, heeft een nieuwe listing aangekondigd: SingularityNET (AGIX). In dit artikel nemen we een duik in dit interessante project, en laten we je zien hoe je vandaag nog een mooi cadeautje van Coinmerce kan krijgen.

Popcat crasht na harde stijging, wat is er aan de hand?
Popcat crasht na harde stijging, wat is er aan de hand?

SingularityNET

SingularityNET is een gedecentraliseerde, door blockchain aangedreven marktplaats voor artificial intelligence (AI) producten, ook wel kunstmatige intelligentie. Een hele mond vol, maar we gaan rustig uitleggen wat hier zo bijzonder aan is. 

Artificial intelligence is de afgelopen tijd aan een stevige opmars bezig. Projecten zoals ChatGPT zijn inmiddels al vreselijk populair, en dit lijkt pas het begin te zijn. Niet iedereen is echter te spreken over AI. Zo maken critici zich flinke zorgen over de snelle en ongecontroleerde ontwikkeling ervan. SingularityNET heeft als doel om de kracht van AI te gebruiken om de wereld beter te maken. “Goedaardige AI”, noemen ze het zelf.

Via de gedecentraliseerde marktplaats van SingularityNET kan iedereen een AI systeem creëren, delen en verkopen. SingularityNET is het allereerste platform waar AI ontwikkelaars gemakkelijk hun producten kunnen delen. Kopers hebben toegang tot een steeds groter wordende bibliotheek van AI producten en hebben daarnaast de mogelijkheid om producten te testen voordat ze deze daadwerkelijk aanschaffen.

De native token van SingularityNET is AGIX, en heeft een marktkapitalisatie van ruim 430 miljoen dollar. Een relatief lage marktkapitalisatie dus, en daardoor nog meer dan genoeg ruimte voor groei.

Gratis crypto verdienen bij Coinmerce

De waarde van AGIX staat op moment van schrijven op ongeveer 35 dollarcent. Enkele weken geleden steeg AGIX nog in rap tempo van 4 naar 50 cent. Daarmee testte AGIX al zijn piek van de afgelopen bullmarkt. Zeer indrukwekkend! AGIX is een van de weinige crypto assets die de hoogtes van de afgelopen bullmarkt al evenaarde. Als dit een voorbode is van wat een bullmarkt zal brengen, dan mogen investeerders in AGIX hun riemen alvast vastmaken.

Vanaf nu kun je bij Coinmerce investeren in deze veelbelovende AI token. Als leuk extraatje krijgen nieuwe gebruikers bij een registratie momenteel 10 euro cadeau. Meld je dus snel aan en verhandel vandaag nog je eerste AGIX!

Deel dit artikel
Erik Juffermans

Erik Juffermans is sinds januari 2022 een gepassioneerde auteur bij Crypto Insiders. Met een academische achtergrond in internationale politiek en antropologie, combineert hij zijn kennis en kritische blik om diepgaande analyses te maken over de raakvlakken tussen crypto en diverse maatschappelijke aspecten. Sinds 2017 is Erik actief in de cryptowereld, gedreven door de unieke financiële vrijheid en de tegendraadsheid van de sector. Hij specialiseert zich in Bitcoin mining, Decentralized Finance, overheid en regulatie, en Ethereum.

Net binnen
Trending
Bitcoin-whale uit 2009 dumpt miljoenen vlak voor Satoshi-onthulling
Bitcoin-whale uit 2009 dumpt miljoenen vlak voor Satoshi-onthulling
Bitcoin houders opgelet: de geschiedenis kan zich gaan herhalen
Bitcoin houders opgelet: de geschiedenis kan zich gaan herhalen
Man verliest 7000 bitcoins met één verkeerde worp, €424 miljoen weg
Man verliest 7000 bitcoins met één verkeerde worp, €424 miljoen weg
$2 miljard aan bitcoin verplaatst door VS, koers reageert
Cryptomarkt houdt adem in: $4 miljard aan BTC mogelijk te koop
Het grote Bitcoingeheim onthuld, moeten we ons zorgen maken?
Het grote Bitcoingeheim onthuld, moeten we ons zorgen maken?
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

cryptobelegger miljonair in 3 dagen
Cryptomiljonair in drie dagen? Anonieme belegger kreeg het voor elkaar
Solana is een crypto voor rommel en oplichting, zegt ex-geheim agent
Solana is een crypto voor rommel en oplichting, zegt ex-geheim agent
AI-crypto steeg met 160%, dit nieuws zit erachter
AI-crypto stijgt met 160%, dit nieuws zit erachter
Advertentie