Ivo Melchers Ivo Melchers
3 min. leestijd

ChatGPT voorspelt zonnige periode SHIB & Nederlanders krijgen gratis crypto

s
icon-altcoins
Altcoin nieuws
ChatGPT voorspelt zonnige periode SHIB & Nederlanders krijgen gratis crypto

Foto: Maurice NORBERT/Shutterstock

Bitcoin (BTC) is de afgelopen dag sterk gestegen en nadert na zes weken weer het magische prijsniveau van $70.000. Altcoins profiteren logischerwijs van de prijsopleving van bitcoin, waarbij verschillende memecoins momenteel de show stelen op de markt. Shiba inu (SHIB) blijft voorlopig achter met een bescheiden prijsstijging van slechts enkele procenten. Echter, AI-chatbot ChatGPT voorspelt dat deze meme-gigant binnenkort weer volop in de schijnwerpers zal staan.

Volgens de supercomputer liggen de kansen voor het oprapen en de Nederlandse crypto broker Anycoin Direct wil gebruikers hier optimaal van laten profiteren door tijdelijk alle nieuwe gebruikers 400.000 SHIB gratis te geven. Maak een account aan en profiteer van dit unieke welkomstcadeau.

AI voorspelt inhaalslag shiba inu

De cryptomarkt krabbelt al wekenlang op uit zijn eerdere donkere periode, met bitcoin als onbetwiste leider. Ook de afgelopen dag steelt bitcoin weer de show met een prijsstijging waar de meeste altcoins niet aan kunnen tippen. Om precies te zijn is de bitcoin koers met meer dan 3% de lucht in geschoten tot nipt onder de $70.000. Het decentrale activum lijkt voornamelijk te profiteren van de toespraak van voormalig president Donald Trump afgelopen zaterdag tijdens de Bitcoin Conference 2024 in Nashville.

Zoals gewoonlijk bepaalt bitcoin de richting van de rest van de cryptomarkt. De meeste altcoins staan net iets minder dan bitcoin in de plus. Zo ook shiba inu, dat de afgelopen 24 uur met 2,42% is gestegen.

Terwijl de zon steeds meer begint te schijnen binnen de cryptomarkt, lijken er nog altijd donkere wolken boven de koers van SHIB te hangen. De op één na grootste memecoin heeft simpelweg nog niet kunnen profiteren van de bredere markopleving die al weken gaande is, en dat is een van de redenen waarom ChatGPT een inhaalslag verwacht.

Memecoins in bloei, Anycoin Direct geeft 400.000 SHIB

Memecoins domineren vandaag de lijst van best presterende cryptomunten, wat een extra reden is waarom ChatGPT bullish is voor SHIB.

Het op Solana (SOL) gebaseerde book of meme (BOME) is met een jaloersmakende prijsstijging van iets meer dan 20% de op één na hardste stijger van de afgelopen 24 uur. Verder staat de kersverse memecoin brett (BRETT) staat in het middelpunt van de aandacht met een stijging van 12%. Ook meme-giganten pepe (PEPE) en bonk (BONK) doen het erg goed momenteel met elk een stijging van rond de 5%.

De AI-chatbot concludeert dat er een verschuiving lijkt plaats te vinden waarbij crypto-investeerders hun geld durven te steken in de meer risicovolle memecoins. Memecoins trekken vaak gezamenlijk op in hun opmars, en ChatGPT verwacht dat dit opnieuw het geval zal zijn. Shiba inu zou als een van de leiders van de memecoins uiteraard niet ontbreken en opnieuw naar de voorgrond van de markt treden.

Wat de koers van SHIB ook gaat doen, Anycoin Direct heeft een nieuwe actie waarbij nieuwe gebruikers maar liefst 400.000 SHIB helemaal gratis in ontvangst mogen nemen.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je registreren bij Anycoin Direct, het verificatieproces volledig doorlopen en tenminste één succesvolle order plaatsen. Let op: de actie is geldig t/m 1 augustus.

Pak 400.000 SHIB gratis

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo Melchers is sinds oktober 2022 actief bij Crypto Insiders. Met een bachelor in psychologie, gespecialiseerd in economische psychologie, en een jaar ervaring als fulltime crypto-redacteur, schrijft Ivo met passie over de cryptomarkt. Hij wil Nederlanders helpen de complexe cryptowereld te begrijpen en verstandige investeringskeuzes te maken. Zijn grote interesse in journalistiek en crypto werd met name gewekt door de vorige bullmarket.

Net binnen
Trending
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, twijfelt over onverwacht fortuin
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, worstelt met nieuwe realiteit
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Cryptomarkt houdt adem in: Europese Centrale Bank verlaagt rente
Cryptomarkt houdt adem in: Europese Centrale Bank verlaagt rente
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Zeer gewilde crypto op Nederlandse markt nu beschikbaar op Bitvavo
Zeer gewilde crypto op Nederlandse markt nu beschikbaar op Bitvavo
THORChain stijgt explosief, precies zoals crypto-experts voorspelden
Dogecoin-kloon op Ethereum explodeert 900% na Binance-notering
AI-cryptomunten exploderen na aankondiging van Apple
AI-cryptomunten exploderen na aankondiging van Apple
Advertentie