Roan Egberts Roan Egberts
3 min. leestijd

Amateur investeerder schrijft geschiedenis: €920 wordt €690k

Dat hij er vroeg bij was, daar was geen twijfel over mogelijk

s
icon-altcoins
Altcoin nieuws
Amateur investeerder schrijft geschiedenis: €920 wordt €690k

Foto: Jacqueline van Kerkhof/Shutterstock

Een fortuin verdienen is alleen weggelegd voor toptraders in de financiële markten. Deze stelling wordt vaak gedaan, maar deze stelling is niet helemaal waar. Iedereen kan met een kleine investering een mega bedrag verdienen. Soms is het gewoon domweg geluk hebben dat jouw investering naar de maan vliegt.

Je vraagt je vast af in welke markten zulke astronomische winsten haalbaar zijn. Bovendien duiken de laatste tijd er steeds meer verhalen op in het crypto nieuws over enorme crypto-successen. Het is de cryptomarkt waar je vaak gigantische winsten voorbij ziet komen en het lijkt erop dat het weer nieuwe kansen biedt voor investeerders.

Nederlandse analist deelt zijn crypto portfolio voor de rest van 2024
Nederlandse analist deelt zijn crypto portfolio voor de rest van 2024

Crypto-handelaar was er vroeg bij

Een onbekende cryptohandelaar steelt de show nadat hij €690.000 verdient met een token die net gelanceerd is. Hieruit kunnen we concluderen dat de investeerder er erg vroeg bij was en dat bleek een goede zet geweest te zijn.

Volgens gegevens van X-gebruiker Arkham kocht de cryptohandelaar voor €920 aan sunWukong (SUNWUKONG)-tokens. Hij kreeg voor dit bedrag 43,8 miljoen SUNWUKONG-tokens in zijn wallet. In slechts enkele dagen erna steeg de token explosief, maar dat kwam ook door ander nieuws.

Advertentie

Tron-oprichter veranderd profielfoto

Justin Sun, oprichter van TRON (TRX), veranderde zijn profielfoto van het socialmedia platform X naar de afbeelding van de SUNWUKONG-token. Bovendien viel het zijn 3,6 miljoen volgers meteen op en die begonnen een zoektocht naar de cryptomunt

Door Sun’s invloedrijke persoonlijkheid in de cryptowereld, steeg de prijs van de SUNWUKONG-tokens vrijwel direct. Hierdoor lukte het veel vroege kopers om een enorme winst te behalen, waaronder de onbekende cryptohandelaar in dit verhaal.

Meme crypto stijgen ongekend hard – één steeg dit jaar zelfs al 12882%
Meme crypto stijgen ongekend hard - één steeg dit jaar zelfs al 12882%

Lancering Black Myth: Wukong

SunWukong is een memecoin gebaseerd op de TRON-blockchain. Het is geïnspireerd door de mythische apenkoning uit de Chinese folklore. Deze memecoin werd op een slim moment gelanceerd net na de lancering van Black Myth: Wukong, een videogame die op 20 augustus 2024 uitkwam. Deze game was een enorme hit met meer dan 2,2 miljoen gebruikers binnen een dag.

De impact daarvan, samen met de betrokkenheid van Justin Sun, heeft ertoe geleid dat de token binnen 24 uur met meer dan 566.500 procent de lucht in vloog. De marktkapitalisatie van €2.685 vloog in enkele uren naar €15 miljoen. 

Wat wel interessant is, is dat de onbekende cryptohandelaar zijn winst nog niet gerealiseerd heeft. Dat betekent dat hij nog steeds 43,8 miljoen SUNWUKONG-tokens in bezit heeft. Zou jij hetzelfde hebben gedaan? Laat het weten in onze poll op ons X-account!

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Deel dit artikel
Roan Egberts

Roan Egberts is sinds november 2023 actief bij Crypto Insiders, waar hij zijn passie voor cryptocurrencies combineert met zijn expertise in finance. Met een achtergrond als bedrijfsadministrateur en financieel controller, kwam hij in aanraking met Crypto Insiders als community moderator op Telegram. Zijn studies aan Hogeschool Saxion, inclusief een minor in Blockchain, legden de basis voor zijn interesse in de cryptowereld. Roan richt zich op het delen van kennis over de fundamentele aspecten van blockchain en de impact ervan op de wereldwijde economie.

Net binnen
Trending
arnhemmer-met-miljarden-aan-crypto-wil-niet-op-lijst
Arnhemmer met €3,6 miljard aan crypto wil niet op lijst naast Taylor Swift
Cryptobeurs gehackt: dieven gaan er met tientallen miljoen vandoor
Cryptobeurs gehackt: dieven gaan er met tientallen miljoenen vandoor
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Slecht belastingdienst nieuws: Nieuwe vermogensbelasting in 2027 blijkt onmogelijk
Crypto nog niet uitgecasht? Je betaalt alsnog belasting
“Einde van crypto-anonimiteit”: AI verandert spelregels voor belastingdiensten
Satoshi's reden voor Bitcoin limiet van 21 miljoen onthuld in e-mail
Beweging door Satoshi? Bitcoin wallet ontwaakt na 15 jaar
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Nederlandse analist deelt zijn crypto portfolio voor de rest van 2024
Nederlandse analist deelt zijn crypto portfolio voor de rest van 2024
Waarom is de prijs van shiba inu zo hard gestegen vandaag?
Waarom is de prijs van shiba inu zo hard gestegen vandaag?
Terra-oprichter boekt grote overwinning, ontwijkt Amerikaanse cel
€40 miljard crypto-drama ten einde: Terraform Labs sluit deuren
Advertentie