Ivo Melchers Ivo Melchers
3 min. leestijd

7x de hardst stijgende AI crypto op Bitvavo & gratis crypto

AI steelt de show op de cryptomarkt dit jaar, maar welke tokens?

s
icon-altcoins
Altcoin nieuws
7x de hardst stijgende AI crypto op Bitvavo & gratis crypto

Foto: Bitvavo

Artificial intelligence (AI), ofwel kunstmatige intelligentie, wordt door analisten gezien als een van de meest veelbelovende sectoren binnen de cryptomarkt voor de komende bullrun, vanwege de snelle ontwikkelingen en de hype die ermee gepaard gaat. Op de Nederlandse cryptobeurs Bitvavo kun je terecht voor een breed scala aan AI-cryptomunten, waarvan sommigen dit jaar al indrukwekkende stijgingen hebben vertoond.

Bitvavo biedt nieuwe gebruikers momenteel ook nog eens 10 euro gratis bij het aanmaken van een nieuw account. Dit bedrag kan besteed worden aan meer dan 300 beschikbare cryptomunten, waaronder talloze die met AI werken.

Best presterende AI crypto op Bitvavo

AI is dit jaar een van de best presterende niches van de cryptomarkt. AI-tokens hebben onder andere flink geprofiteerd van het uitstekende jaar dat de Amerikaanse chipfabrikant NVIDIA doormaakt. Sinds het begin van het jaar is de koers van het NVDA-aandeel met maar liefst 175% gestegen, wat een positieve impuls heeft gegeven op de waarde van AI-tokens.

Bovendien is AI al sinds de lancering van ChatGPT eind 2022 een hot topic. Investeerders zien veel potentieel in deze technologie, ook binnen de cryptomarkt. Hoewel de toekomst onzeker blijft, prikkelt de combinatie met blockchain-technologie de verbeelding van veel investeerders. Met hoge verwachtingen voor de aanstaande bullmarkt lijken investeerders zich nu in groten getale te positioneren.

Maar welke AI-crypto op Bitvavo zijn dit jaar het hardst gestegen?

Aioz network (AIOZ), arkham (ARKM), bittensor (TAO) en artificial superintelligence alliance (FET) steken met kop en schouders boven de rest uit. AIOZ voert de lijst aan met een verbluffende prijsstijging van 211% sinds het begin van het jaar. ARKHM, TAO en FET volgen met stijgingen van respectievelijk 124%, 119% en 99%

Er zijn echter nog meer AI-tokens beschikbaar die je dit jaar een mooi rendement op hadden geleverd. Zo staat golem (GLM) 35% hoger dan aan het begin van het jaar en heeft near protocol (NEAR) een stijging van 26% gezien.

Ook render (RENDER) overtreft met een jaarlijkse stijging van bijna 10% veel andere altcoins. Je moet namelijk niet vergeten dat het gros van de cryptomarkt nog altijd een zwaar jaar beleefd. Populaire munten zoals ripple (XRP), cardano (ADA) en chainlink (ADA) staan stuk voor stuk bijvoorbeeld diep in de min.

10 euro gratis crypto

Mocht er een nieuwe bullmarkt losbarsten, dan zouden AI-tokens nog veel harder kunnen stijgen. Met een uitgebreid assortiment aan verschillende AI-tokens is Bitvavo de ideale plek om te verkennen als je kansen ziet in deze niche. Nieuwe gebruikers kunnen bovendien profiteren van een actie waarbij ze 10 euro aan gratis crypto ontvangen. Dit is hoe het werkt:

  1. Maak nu gratis een Bitvavo-account aan via onderstaande link
  2. Ontvang direct €10 crypto naar keuze cadeau
  3. Geniet van 7 dagen gratis handelen tot wel €10.000 aan transacties

Een ideaal startschot om laagdrempelig en makkelijk het ruime aanbod aan AI-tokens te verkennen. Of je nu een beginner bent of een ervaren trader, deze kans wil je meepakken.

Pak 10 euro gratis

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo Melchers is sinds oktober 2022 actief bij Crypto Insiders. Met een bachelor in psychologie, gespecialiseerd in economische psychologie, en een jaar ervaring als fulltime crypto-redacteur, schrijft Ivo met passie over de cryptomarkt. Hij wil Nederlanders helpen de complexe cryptowereld te begrijpen en verstandige investeringskeuzes te maken. Zijn grote interesse in journalistiek en crypto werd met name gewekt door de vorige bullmarket.

Net binnen
Trending
Bitcoin-whale uit 2009 dumpt miljoenen vlak voor Satoshi-onthulling
Bitcoin-whale uit 2009 dumpt miljoenen vlak voor Satoshi-onthulling
Bitcoin houders opgelet: de geschiedenis kan zich gaan herhalen
Bitcoin houders opgelet: de geschiedenis kan zich gaan herhalen
Man verliest 7000 bitcoins met één verkeerde worp, €424 miljoen weg
Man verliest 7000 bitcoins met één verkeerde worp, €424 miljoen weg
Het grote Bitcoingeheim onthuld, moeten we ons zorgen maken?
Het grote Bitcoingeheim onthuld, moeten we ons zorgen maken?
$2 miljard aan bitcoin verplaatst door VS, koers reageert
Cryptomarkt houdt adem in: $4 miljard aan BTC mogelijk te koop
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

cryptobelegger miljonair in 3 dagen
Cryptomiljonair in drie dagen? Anonieme belegger kreeg het voor elkaar
Solana is een crypto voor rommel en oplichting, zegt ex-geheim agent
Solana is een crypto voor rommel en oplichting, zegt ex-geheim agent
Waarom stijgen memecoins zo hard vandaag?
Waarom stijgen memecoins zo hard vandaag?
Advertentie