Roy van Krieken Roy van Krieken
3 min. leestijd

4x memecoins op Bitvavo die je deze bullmarkt moet hebben volgens analist

4 populaire memecoins kunnen wel eens interessant zijn

s
icon-altcoins
Altcoin nieuws
Solana verwelkomt opvallend veel nieuwe crypto’s, memecoins domineren

Foto: Maurice Norbert/Shutterstock

Dit jaar hebben memecoins meerdere keren de show gestolen in de cryptowereld met hun spectaculaire en vaak onverklaarbare prijsstijgingen. Iedere keer weer blijven investeerders verbaasd over hoe deze tokens de markt overtreffen. Toch is het duidelijk: investeerders hebben een zwak voor deze ludieke en vaak volatiele tokens.

Welke memecoins de volgende bullmarkt zullen domineren, blijft een raadsel. Toch heeft de allereerste dogecoin (DOGE)-miljonair, iemand met enige ervaring in deze sector, gedeeld in welke memecoins hij het meeste vertrouwen heeft. Deze tokens zijn verkrijgbaar op de Nederlandse cryptobeurs Bitvavo, waar je tijdelijk €10 gratis krijgt bij het aanmaken van een account.

PEPE, DOGE, SHIB en FLOKI

SlumDOGE Millionaire staat al enkele jaren bekend als een bekend figuur in de cryptowereld. Hij is naar eigen zeggen namelijk de allereerste miljonair dankzij DOGE. Hij kocht in 2021 voor $50.000 aan de hondenmunt en mocht zich hiermee slechts twee maanden later op papier miljonair noemen. Hoewel hij zijn winsten later weer zag verdampen, heeft hij veel bekendheid verworven dankzij zijn bijzondere verhaal.

Hij heeft als geen ander inzicht in de onderliggende waarde van memecoins en bespreekt deze niche regelmatig op het socialmediaplatform X, waar hij bijna 340.000 volgers heeft.

Deze week deelde SlumDOGE Millionaire op X zijn verwachtingen voor de komende bullmarkt en welke ‘meme universes’ volgens hem het meeste potentieel hebben. Volgens hem steekt één universum er met kop en schouders bovenuit: alles wat te maken heeft met de iconische meme Pepe the Frog, wat hij zelf het ‘PEPEVERSE’ noemt.

Het op Ethereum (ETH) gebaseerde Pepe (PEPE) is met afstand de grootste kikkermunt, en hij verwacht dat dit zo zal blijven tijdens de komende bullmarkt. Hij voorspelt een “legendarische” prijsstijging voor PEPE in het komende jaar en adviseert zijn volgers om nu in te stappen, nu de tokens in de ‘uitverkoop’ zijn.

SlumDOGE Millionaire is ook overtuigd dat het ‘’DOGEVERSE’’ opnieuw zal schitteren in de komende bullmarkt. Dit hondenuniversum omvat bekende memecoins DOGE, shiba inu (SHIB) en floki (FLOKI). Hij is ervan overtuigd dat de sterke community die deze munten jarenlang heeft gesteund, opnieuw voor een koersexplosie zal zorgen. Hij noemt het een “comeback”, omdat deze tokens al eerder hebben geprofiteerd van een grote bullmarkt.

Natuurlijk weet niemand, zelfs de ‘allereerste DOGE-miljonair’, niet welke tokens de komende tijd het best zullen presteren. Er bestaan geen garanties in de investeringswereld, net zoals het helemaal niet zeker is of er überhaupt een nieuwe bullmarkt komt. Toch is het interessant om de visie van een kenner te horen.

Gratis crypto bij Bitvavo, zo doe je mee

In samenwerking met Bitvavo, de grootste cryptocurrency exchange van Nederland, hebben we een exclusieve deal voor onze lezers ter voorbereiding van een mogelijke memecoin-bullmarkt.

Iedere nieuwe gebruiker van Bitvavo ontvang tijdelijk 10 euro aan gratis crypto. Deze kun je uitgeven aan PEPE, BRETT, DOGE of welke cryptomunt je maar wilt. Zo werkt het:

  1. Maak nu gratis een Bitvavo-account aan via onderstaande link
  2. Ontvang direct €10 crypto naar keuze cadeau
  3. Geniet van 7 dagen gratis handelen tot wel €10.000 aan transacties

Een ideaal startschot om laagdrempelig en makkelijk het ruime aanbod aan memecoins, of andere crypto te verkennen. Of je nu een beginner bent of een ervaren trader, deze kans wil je meepakken.

Pak 10 euro gratis

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, twijfelt over onverwacht fortuin
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, worstelt met nieuwe realiteit
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Zeer gewilde crypto op Nederlandse markt nu beschikbaar op Bitvavo
Zeer gewilde crypto op Nederlandse markt nu beschikbaar op Bitvavo
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Zeer gewilde crypto op Nederlandse markt nu beschikbaar op Bitvavo
Zeer gewilde crypto op Nederlandse markt nu beschikbaar op Bitvavo
THORChain stijgt explosief, precies zoals crypto-experts voorspelden
Dogecoin-kloon op Ethereum explodeert 900% na Binance-notering
AI-cryptomunten exploderen na aankondiging van Apple
AI-cryptomunten exploderen na aankondiging van Apple
Advertentie