Ivo Melchers Ivo Melchers
3 min. leestijd

5 crypto Instagram accounts die je in 2024 moet volgen

Instagram is jarig, en dus delen we 5 leerzame crypto-accounts

s Nieuws
5 crypto Instagram accounts die je in 2024 moet volgen

Foto: Primakov/Shutterstock

Vandaag viert socialmedia-gigant Instagram zijn veertiende verjaardag. Wat oorspronkelijk begon als een eenvoudige app om foto’s te delen, groeide snel uit tot een van de meest invloedrijke platforms ter wereld die niet meer weg te denken is uit ons dagelijks leven.

Instagram is allang niet meer alleen een plek om vakantiefoto’s van je vrienden te bekijken. Het platform staat ook bol van leerzame content, bijvoorbeeld over Bitcoin (BTC), crypto en de financiële markten. In dit artikel zetten we vijf Instagram-accounts op een rijtje waar iedere Nederlandse crypto-investeerder iets aan heeft.

Madelon Vos

De eerste op de lijst is Madelon Vos. Sinds 2013 is zij actief op de financiële markten, en haar opgedane kennis – over macro-economie, investeren, aandelen, Bitcoin en technische analyse – deelt ze nu iedere dag op haar YouTube-kanaal dat ruim 110.000 abonnees telt.  Als YouTuber heeft zij de missie om complexe financiële materie op een begrijpelijke manier voor te schotelen aan Nederlanders en Belgen, om hen financieel wijzer te maken.

Ook op Instagram is Madelon erg actief, en houdt ze haar 112.000 volgers op de hoogte van alles wat er speelt op de markten. Zeker een aanrader als crypto-investeerder.

Crypto Insiders

Wij als Crypto Insiders kunnen natuurlijk niet ontbreken in deze lijst, om jouw feed te voorzien van het laatste crypto nieuws en belangrijke trends. Dagelijks vind je op ons Instagram-account talloze korte updates over belangrijke ontwikkelingen in het cryptoland. Door ons te volgen mis je niets van de vele gebeurtenissen die plaatsvinden en wordt je onderdeel van onze bruisende crypto-community. Ook houden we iedere maand een crypto quiz, waar leuke prijzen voor het grijpen liggen.

Corne Marchand

Een andere naam die je hoogstwaarschijnlijk al een keer voorbij hebt zien komen, is Corné Marchand. Hij is een ervaren cryptobelegger en -trader die al sinds 2017 actief is in het wereldje. Al jaren deelt hij zijn kennis en inzichten via YouTube en ondersteunt hij mensen bij hun avontuur in de cryptowereld met zijn eigen training.

Corné is bovendien erg actief op socialmedia en heeft een enorme aanhang op Instagram. Iedere dag plaatst hij berichten en stories op zijn Instagram-account vol waardevolle informatie over de cryptomarkt.

DoopieCash

Dan het in 2017 opgerichte bedrijf DoopieCash, waarmee Chris en Berry met eigen leerprogramma’s en een YouTube-kanaal zoveel mogelijk mensen willen helpen met het behalen van hun financiële doelen. Met meer dan 20 jaar aan gezamenlijke ervaring in traden en investeren, delen ze hun inzichten iedere week op YouTube en Instagram.

Berry en Chris geloven dat met de juiste educatie en coaching iedereen succesvol kan worden in de financiële markten. Met hun expertise bieden ze de tools en kennis die nodig zijn om op een verantwoorde manier te handelen en te investeren.

Altcryptogems

Sjuul Follings, beter bekend als Altcryptogems, is de laatste die als crypto-investeerder niet mag ontbreken op je feed. Hij is een bekende crypto-influencer en -handelaar die actief is op YouTube, Twitter en Instagram. Hij biedt inzichten in de cryptomarkt en legt de focus, zoals zijn naam al doet vermoeden, op altoins met een lage marktkapitalisatie.

Op ieder kanaal waarop hij actief is, waaronder dus Instagram, deelt Altcryptogems educatieve inhoud, marktanalyses en tips.

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo Melchers is sinds oktober 2022 actief bij Crypto Insiders. Met een bachelor in psychologie, gespecialiseerd in economische psychologie, en een jaar ervaring als fulltime crypto-redacteur, schrijft Ivo met passie over de cryptomarkt. Hij wil Nederlanders helpen de complexe cryptowereld te begrijpen en verstandige investeringskeuzes te maken. Zijn grote interesse in journalistiek en crypto werd met name gewekt door de vorige bullmarket.

Net binnen
Trending
Stokoude bitcoin whale komt tot leven, maakt gigantische winst
Cryptomysterie: $233 miljard aan bitcoin spoorloos verdwenen
Crypto beurs Binance lovend over vooroplopend crypto land
Midden-Oosten ontketent crypto-storm: $338 miljard omgezet
Langverwachte stap in crypto door PostNL: opvallende verkoop vandaag gestart
Langverwachte stap in crypto door PostNL: opvallende verkoop vandaag gestart
XRP crasht: SEC gaat in hoger beroep tegen Ripple
XRP crasht: SEC gaat in hoger beroep tegen Ripple
Star Wars-fan klaagt Rabobank aan wegens gedwongen bitcoin-verkoop
Star Wars-fan klaagt Rabobank aan wegens gedwongen bitcoin-verkoop
Advertentie

Trending Nieuws nieuws

Vrouw (83) beroofd van €1,3 miljoen - waarschuwing voor senioren
Vrouw (83) beroofd van €1,3 miljoen - waarschuwing voor senioren
Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
arnhemmer-met-miljarden-aan-crypto-wil-niet-op-lijst
Arnhemmer met €3,6 miljard aan crypto wil niet op lijst naast Taylor Swift
Advertentie
crypto-insiders-icon