Bitvavo

Kennisbank

Hoe maak ik een account bij Bitvavo?

Bitvavo is voor veel Nederlandse cryptobeleggers een vertrouwde thuisbasis. Het is de grootste cryptobeurs van het land en biedt klanten een heleboel verschillende mogelijkheden Het kan daarom een goede optie zijn om een Bitvavo account aan te maken.

Als je nog geen Bitvavo account hebt, kan het handig zijn om een stappenplan te hebben, zodat je precies weet hoe je dit precies aan kunt pakken. Hieronder leggen we precies uit hoe je een account aanmaakt, hoe je kunt inloggen en wat Bitvavo Pro inhoudt.

Navigeer snel naar…

Bitvavo account aanmaken

Een Bitvavo account aanmaken is eenvoudig. Het platform heeft ervoor gekozen om ook het aanmaken van een account simpel te houden, zodat Bitvavo toegankelijk blijft voor de beginnende cryptohandelaar. Volg het onderstaande stappenplan om binnen enkele minuten een Bitvavo-account aan te maken:

• Bezoek de Bitvavo website via Google of gebruik een link op onze website
    • Klik op de blauwe registreer-knop. Deze knop vind je aan de rechterkant van je scherm helemaal bovenin.
    • Vul het land in waar je op dit moment verblijft, je voornaam en je achternaam. Je kunt ook aanvinken of je eventuele promoties van Bitvavo wilt ontvangen.
    • Vul vervolgens je e-mailadres en wachtwoord in. Het wachtwoord moet minstens 8 tekens lang zijn, een kleine letter, hoofdletter, een nummer en een speciaal teken bevatten.
    • Nu ontvang je een e-mail die je moet bevestigen voordat je verder kunt.
    • Klik op de blauwe knop in de e-mail en klik vervolgens weer op de knop ‘Ga verder’.
    • Vul je e-mailadres en wachtwoord opnieuw in en klik op ‘Inloggen’.
    • Klik nu op de knop ‘Aan de slag’ en beantwoord de vragen die Bitvavo je stelt.
    • Nu gaan we je identiteit verifiëren. Klik op de knop ‘Identiteit verifiëren’.
    • Upload een identiteitskaart, paspoort, rijbewijs of verblijfsvergunning.
    • Maak een live video van jezelf met de instructies die de video-opname je geeft.
    • Klik nu op de knop ‘Doorgaan’ en wacht tot je account wordt goedgekeurd, dit duurt meestal 5 minuten. Je ontvangt een e-mail zodra je account is goedgekeurd.

Foto: Bitvavo

Extra opties bij het aanmaken van een account

Zodra je een account hebt aangemaakt bij Bitvavo, moet je nog wel je bankrekening koppelen aan je account. Anders kun je niet handelen in de cryptovaluta. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je telefoonnummer toe te voegen aan je account en een tweefactor-authenticatie.

We raden aan de tweefactor-authenticatie in te schakelen om je account zo veilig mogelijk te maken. De tweefactor-authenticatie wordt ook wel 2FA-beveiliging of tweevoudige verificatie genoemd. Dit is een beveiligingsmethode om al je gegevens zo goed mogelijk op te bergen in je account.

Bitvavo account inloggen

Na het aanmaken van je Bitvavo account wil je uiteraard snel inloggen, zodat je kunt gaan handelen in digitale valuta. Als je het stappenplan hieronder volgt, kun je op een eenvoudige manier binnen enkele minuten inloggen op je nieuwe Bitvavo account:

• Bezoek de Bitvavo website
    • Klik op de witte knop rechtsboven in je scherm ‘Login’
    • Vul je e-mailadres en wachtwoord in
    • Klik op ‘Inloggen’, nu word je direct ingelogd op je Bitvavo account

Bitvavo Pro account

Bitvavo heeft naast de gewone website ook de Pro website. Bitvavo heeft de Bitvavo Pro-website ontwikkeld ter vervanging van de huidige Bitvavo-website. Deze nieuwe website is gemaakt om een snellere en intuïtievere handelsomgeving te creëren. Bitvavo meldt dat de nieuwe website ook maar liefst 4 keer sneller is dan de oude website.

Voor Bitvavo Pro hoef je geen nieuw account aan te maken. Je kunt met je huidige account in de website van Bitvavo Pro. Alle gegevens en handelingen die je had gedaan op de huidige Bitvavo website, zijn overgezet naar de Bitvavo Pro versie. Geleidelijk aan zal de huidige website van Bitvavo verdwijnen en de Pro versie de hoofdversie worden. Gebruikers van het platform ontvangen hierover vooraf een e-mail.

Bitvavo inloggen bestaand account

Het inloggen op een bestaand account bij Bitvavo gaat eigenlijk precies hetzelfde als het inloggen bij een nieuw aangemaakt account. Hieronder kun je de stappen volgen, zodat je precies weet hoe je moet inloggen:

• Ga naar de Bitvavo toe.
    • Bekijk de website en klik op de witte knop in de rechterbovenhoek van je scherm ‘Login’.
    • Vul de gegevens in. Dit zijn je e-mailadres en je wachtwoord.
    • Klik vervolgens op de knop ‘Inloggen’ en je wordt direct doorgestuurd naar je Bitvavo account.
    Deel dit artikel
    Kennisbank icon

Lees ook

Meer Chevron to the right

Hoeveel Bitcoins zijn er?

Wat is een bitcoin ETF?

Wat is een Bitcoin mixer?

Ontvang je salaris in bitcoin

Plan B’s Stock to Flow model

Wat is het bitcoin Lightning Network?

Advertentie
    Net binnen
    Trending
    Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
    Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
    goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
    Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
    Man kocht 334K bitcoins voor €0,01 per stuk - eindigde in nachtmerrie
    Man kocht 334K bitcoins voor €0,01 per stuk – eindigde in nachtmerrie
    Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
    Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
    Bitcoin kan dit weekend onder $50.000 duiken, waarschuwt Arthur Hayes
    Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
    Advertentie